2777
2789
عنوان

جنینم تکون نمیخوره

379 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من ۲۵ هفته م جنینم تا چند روز پیش حرکاتش زیاد بود اما ی چند روزیه کند شده جمعه رفتم بیمارستان صدای قلبش گوش دادم ماما بهم گفت حرکتای بچه گول زنکه تو این هفته ولی خب بازم حرکاتش کنده میترسم خیلی 

اتفاقی واسش افتاده و یا اینکه زبونم لال داره از بین میره تو رو قرآن اگ مورد مشابهی داشتین بگین تا یکم آروم بگیرم 

بعد سه سال دخترم باردار شدم میترسم 😔😔😔

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش . فردا تونستی برو دکتر صدای قلبشو گوش بده خیالت راحت شه ، انشالله نی نی گلت به سلام ...

فداتشم واسم دعا کن مهربون🙏

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

منم هفته ۲۴اینجوری شدم دکترم گفت چیزی نیست و ضربانشو گرفت و گفت از ۲۸هفته به حرکات حساس باش ولی من سونو هم رفتم مشکلی نبود شمام نگران نباش

یه شیرکاکائو بخور تکون میخوره نی می ها دوست دارن

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋