2777
2789

اول واریز کردی بعد میای سوال میکنی؟؟

خب رژیمش کالری شماری هست دیگه خودت هم میتونی انجامش بدی و کنارش حتما باید ورزش هم بکنی

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

[QUOTE=180438260]اول واریز کردی بعد میای سوال میکنی؟؟ خب رژیمش کالری شماری هست دیگه خودت هم میتونی انجامش بدی و کنار ...[/QUOTE

اره اشتباه کردم گفتم ببینم بقیه هم این رژیم رو گرفتن یان 

خب من برنامه مانکن رو نصب کردم ولی متوجه نمیشم هی میگه افزایش سکه

میشه برای رفع گرفتاریم صلوات بفرستین😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک هفته س مانکنو نصب کردم‌ و یک کیلو کم کردم باهاش

چجوریه چرا من نمیتونم بنظرم خیلی پیچیدس یکم توضیح میدی 

چ کپسولی استفاده میکنی؟؟؟

چجوریه چرا من نمیتونم بنظرم خیلی پیچیدس یکم توضیح میدی  چ کپسولی استفاده میکنی؟؟؟

خیلی راحته استفاده ش.ببین قد و وزنتو که وارد کنی یه کالری بهت میده که اگه طبق اون پیش بری وزنت ثابت می مونه .من از کالری که بهم داد سیصد کالری کمتر مصرف میکنم.روی دایره بزن و علامت + کنار گزینه جذب شده ها  رو بزن لیست غذاها برات میاد .انتخاب کن که صبحانه نهار شام‌و میان وعده چیا خوردی.هر فعالیتی که انجام میدی تو قسمت سوزانده شده علامت+ رو بزن انتخاب کن و زمانشو بزن.

کپسولی که دارم میخورم رو اسمشو نمیگم.شاید به شما نسازه.برو داروخانه بگو یه کپسول بی ضرر گیاهی برا کاهش اشتها و لاغری بهت معرفی کنه 

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
[QUOTE=180438260]اول واریز کردی بعد میای سوال میکنی؟؟ خب رژیمش کالری شماری هست دیگه خودت هم میتونی ا ...

مثلا وقتی مانکن با بشفاب رو وصل کردی نباید وزن هدف تعیین کنی که پول بدی

مثلا الان ۷۰ کیلویی می خوای ۶۸ بشی همون وزنی که می خوای بشی رو وارد کن مثلا می خوای این ماه دو کیلو کم کمی بنویس ۶۸ کیلو

بهت میگه چقدر مجازی کالری مصرف کنی و غذاهایی که خوردی رو وارد میکنی واست حساب میکنه .باید از اون کالری که نوشته بیشتر نخوری همین

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
مثلا وقتی مانکن با بشفاب رو وصل کردی نباید وزن هدف تعیین کنی که پول بدی مثلا الان ۷۰ کیلویی می خوای ...

وای ممنون عزیزم از توضیح کاملت 🌹🌹🌹🌹