2777
2789
عنوان

کسایی که سیکل ای وی اف هستن

214 بازدید | 28 پست

میشه بیاد.من پریودم میافته تو عید که دکترا نییتن مس از اردیبهشت میرم واسه شروع کارای ای وی اف.خواستم بدونم این مدت تغذیه مو چجوری رعایت کنم که تخمک اینای خوبی داشته باشم

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردی و لبنیات و شیرینی رو بذار کنار

مصرف کافئین و فست فود و نوشابه رو کم کن

قرص

کیوتن

ال کارنیتین

ویتامین ای

دی 

مولتی ویتامین 

اووبوست 

امگا۳ 

ژل رویال 

خیلی خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خودتو ببندبه گرمیجات...صبحانه قاشق عسل وسیاهدونه بخور تخمدان ورحمتو گرم کن..اگ شوهرتم مشکل اسپرم داره شبی یه استکان کاسنی بخوره.ایشالا خبربارداریتو بدی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
مشکلتون چیه  مکمل فریتل اید بخر استفاده کن

شوهرم مشکل داره.چندتا مکمل دارم یعنی از الان شروع کنم ب خوردن؟

سردی و لبنیات و شیرینی رو بذار کنار مصرف کافئین و فست فود و نوشابه رو کم کن قرص کیوتن ال کارنیتی ...

ژل رویال خوبه حس میکنم با اون باردار شدم👍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
سردی و لبنیات و شیرینی رو بذار کنار مصرف کافئین و فست فود و نوشابه رو کم کن قرص کیوتن ال کارنیتی ...

مرسی عزیز دلم باشع مرسی.اتفاقا عاشق لبنیاتم😓.انشالله توام خوش خبر میای و منم انرژی میگیرم ازت

خودتو ببندبه گرمیجات...صبحانه قاشق عسل وسیاهدونه بخور تخمدان ورحمتو گرم کن..اگ شوهرتم مشکل اسپرم دار ...

مرسی عزیزم باشه.شوهرم مشکل داره 

مرسی عزیزم باشه.شوهرم مشکل داره 

اگه گرده درخت نخل گیربیاری من ازبچهدهااینجاشنیدم معجزه میکنه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜