2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید♥️

146 بازدید | 21 پست

ضامن کسی شدم حالا خودم می‌خوام وام بگیرم بش گفتم بیا ضامن شو گفت باشه 

مدارک داد البته چند بار مدارک اشتباه داده بردم عوض کردم یک ماه مدام یا مدارک اشتباه داده یا گفته وقت نکردم برم بگیرم یا گفته مدارک تو اداره مونده و.... موقع تحویل مدارک رفتم درخونش دیر آورده خودشم نیومده پایین داده بچش آورده

یه بارم آمدن خونه مامانم تا من خواستم برم اونجا اونا زودتر پاشدن رفتن وفقط ده یا یک ربع اونجا بودن

ضامن اول ۳هفته رفته امضا کرده این میدادم گفته نمی‌رسم نیومده حالا زنگ زده میگه میگم شما خیلی ضامن دارید اطرافتون کاش علاف من نشید من شرمنده بشم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شماهم ضامن ایشون شدی و حالا هم این رفتارو نشون میده حق داری 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بگودرسته امامن ضامن اونانشدم توقع کنم شامنم بشن ضامن شماشدم لطفابیایید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیخواد ضامنت بشه دیگه.اگه کس دیگه داری منت اونو نکش و دیگه هم کاری براش نکن

خیلی دلم میسوزه براش ضامن شدم گشتیم براش ماشین خوب پیدا کردیم مشاوره حقوقی دادم بش 

همسرم مدام دعوا می‌کنه باهام چون فامیل خودمه ضامن که داریم ولی چک داریم یک ماه مارا اسکول کرده

بله باعث ناراحتیه

بگو فلانی من توقع زیادی ازت ندارم که، همون کاری که من قبلا برات کردم رو قراره جبران بکنی

الان هم فهمیدم تو مرامت نیست دیگه مزاحمت نمیشم، تو هم دیگه رو من حساب باز نکن

همسرم دیگه جوابش نامیده مدارکش آتیش زد گفت جایی دیدم میرینم بش 😐

کارهمسرت درسته امابایدبهش بگید تامتوجه رفتارزشتش بشه اینجوری میگه من میومدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🤎💙

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍 دیگه ضامن کسی نشو  حالا چشه اینطوری می‌کنه 😐🤦🏻‍♀️

فقط 45 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

کارهمسرت درسته امابایدبهش بگید تامتوجه رفتارزشتش بشه اینجوری میگه من میومدم

واقعا خیلی کارش زشت بود اگه همون اول می‌گفت کس دیگه را می‌بردیم یک ماه رفتیم آمدیم مرخصی گرفتیم آخر هیچ