2777
2789

من وقتی با کسی دعوا میکنم بخصوص اگه اون مقصر باشه

ب شدت ازش عصبانی و ناراحت و دلخور میشم و اوایل اصلا اصلا ب هیچ قیمتی نمیخوام و نمیتونم ببینمش(طوری ک قبل زایمان خواهرم دعوامون شد اون مقصر بود و الان ک دو ماه زایمان کرده ن دیدنش رفتم ن زنگ زدم ،،،تازه دارم نرم میشم و میخوام آشتی کنم) تحت هیچ شرایطی ها

ولی بعد مدتی (نهایت سه ماه اونم اگه خیلی خیلی بم بد کرده باشن)آروم میشم و دوست دارم آشتی کنم و اکثریت هم پیش قدم میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری رفتن چ فایده داره عزیزم

فایده اش از اصلا نرفتن خیلی بهتر که کدورت و کینه رو بیشتر میکنه 

از طرفی یخ بینتون باز میشه و دفعه بعد هم شما هم طرف مقابلتان با روی بازتری میرین پیش هم

عزیزم حرفا و کاراش خیلی خیلی خیلی بد بود

منو خواهرم در حدی دعوا می کنیم که همه فکر می کنن دیگه همه چیز تمومه وقرار نیست تا آخر عمرمون همو ببینیم ولی پنج دقیقه بعد 🤣🤣🤣نشستیم به اونایی که تو دعوای ما دخالت کردن می خندیم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اصلا نرفتن شاید تنبیهش کنه عزیزم

نرفتن جز اینکه باعث افزایش کدورت و کینه بشه هیچ ثمره دیگه ای نداره

من شده با برادرم دعوا کنم شبش هم خونه اش مهمون بودم رفتم

هفته بعد هم انگار نه انگار بحثی بوده بینمون

گاهی باید فقط بگذری تا درست بشه