شوهرم قبلن دخترخالشو دوست داشت ینی عاشقش بود دخترخالشم اینو دوس داشته ب دلایلی نتونستن ازدواج کنن باهم دوست بودن ک بهم خورده و ازدواج نکردن حتی باهم رابطه هم داشتن. ما ۷ ماهه نامزدیم و ۲۰ روز دیگ عروسیمه حس بدی دارم خودش میگه دیگ دوسش نداره ولی احساس میکنم در اون حدی ک از اون میگه و دوس داشتنتش نسبت ب دخترخالشو نگران بودنش نسبت ب اون این حرکاتو با من نداره ب خودش میگم اصن زنگ نمیزنی میگه خب بهت اعتماد دارم ب دخترخالم نداشتم همش زنگ میزدم بیینم کجاس ولی من اینطوری فک نمیکنم خیلی نگران زندگیمم نظر شما چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان برای این حرفها دیره گل . وقتی این موارد میدونستی حتی داشتن رابطه باهم ، قبول نمیکردی . حالا که پذیرفتی فقط باید اعتماد و علاقه بین خودتون پررنگ کنی اونقدر که جای دیگه برا کسی نمونه. ان شاالله اتفاقی نیافته و زندگی آروم و عالیی رو پیش رو داشته باشید
تو گناهی نداری فقط باید سفت بگیری یه مدت بگذره میاد دستت
والاخسته شدم دخترخالش زیادی قرتی بود این بهش گفته حجابتو رعایت کن اونم نکرده در صوورتی ک خوشش میاد ادم تو خونه قرتی باشه و تو بیرون باحجاب در حددد نقااااب