2777
2789

تا حالا شده یکاری کنه که تو دلتون قربون صدقه اش برین و از خدا بابت داشتنش تشکر کنین؟🤤😍😂

یا اینکه رفتارشو با بقیه مقایسه کنید و بگین خدایا پاداش کدوم کار خوبم بود که واسم فرستادیش؟😂

حالا خودم بگم چیشده که اینارو به خدا میگم🤤😂

من مثلا یوقتایی که حوصلم نمیشه آشپزی کنم به شوهرم میگم من امروز حال ندارم میشه تو غذا درست کنی؟ اونم میگه باشه و درسته که غذاش حتما باید ی عیبی داشته باشه😂😝 ولی خب درست میکنه و حتی خودش غذا میکشه میزاره سر سفره

همیشه خودش سفره رو جمع میکنه..

واسه خونه تکونی خودش اشپزخونه رو شست منم فقط اب باز بسته میکردم😍

همیشه تو کارای خونه کمکم میکنه و اصلااا نمیذاره چیزای سنگین جابجا کنم.

شبا وقتی شیفته تصویری میگیره و کلللی ابراز نگرانی میکنه که شما تنهایین و من نگرانتونم😍

امشبم هوس کیک کرده بودم گفتم هوس کردم حال ندارم درست کنم گفت من درست میکنم برات😍

اینم کیک امشبش فقط عاشق تزئینش شدم😂😂

بچم زده گوگل طرز تهیشو یاد گرفت ولی خدایی خیلی خوشمزه بود دیگه من از کیک درست کردن کناره گیری میکنم😂😂

عکس کیک پست بعد🤤🤤

اینم بگم همسرم ۱۳ سال ازم بزرگتره و من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم😍.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد خوشگل نیستم ولی مث اینکه اون اشتباه داره میبینه میگه از تو خوشگل تر نیس یا...🤣🤣منم دیگه به روی مبارک نمیارم 

به اسمم گیر ندید من بزرگتون نیستم😅✌کوچیک شما روژین خانوم🤩

نیون خوشحالیاتون لطفا منم خوشحال کنید

خانومای عزیز تازه کارم یعنی از امروز شروع کردم

خدایی قیمتامم خوبه

لااقل اگرم خرید نمی کنید حمایتم کنید و من رو فالو کنید تو اینستاگرام پیج زدم

لوازم آرایشی بهداشتی تک

arayeshie_tak

منتظر تک تکتون هستم

ندارید ناامید شم لطفا

در عوض اگر شما هم سفارش داشته باشید تا بتونم بهتون تخفیف میدم فقط اگر اومدین بگین نی نی سایتی هستین