2777
2789

من بیکار ایشونم بیکار😐😐

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بیکارم و دنبال کار

دلم میخواد برم جایی کار کنم ک اینده ای داشته باشم اونجا و از نظر محیط کاری و همکار دوستش داشته باشم. صبح با ذوق از خواب بیدارشم.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
دلم‌میخواست‌کارمند باشه‌ولی‌نشد 

نا شکری نکن کارمند شدن خوبه اما فکر کارمندی خیلی خوب نیست جلوی موفقیت رو میگیره اگه تلاش کنه از کارمندم میتونه بیشتر در بیاره

نا شکری نکن کارمند شدن خوبه اما فکر کارمندی خیلی خوب نیست جلوی موفقیت رو میگیره اگه تلاش کنه از کارم ...

کار جدیدی رو شروع کرده و خداروشکر درامدش خوبه اما هیچوقت پیشم‌نیس..کاش دقت بیشتری تو انتخابش میکردم خیلی پشیمونم

فعلا بیکارم و دنبال کار دلم میخواد برم جایی کار کنم ک اینده ای داشته باشم اونجا و از نظر محیط کاری ...

دنبال علاقت برو اگه به خودت ایمان داشته باشی صد در صد موفق میشی 

خب فکراتوتو بریزید روهم یه کاری کنید 

دارم میخونم برای فرهنگیان امسال دعا کن قبول بشم😕🤦‍♀️

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
دنبال علاقت برو اگه به خودت ایمان داشته باشی صد در صد موفق میشی 

انشالله . من هرکاری میخوام برم بابام میگه این ب دردت نمیخوره برو کار دولتی . اخه کار دولتی بی پارتی و تحصیلات مربوطه که راهت نمیدن. پدرم قدیمی فک میکنه هرروز بحث داریم سرکارکردن . دعاکنید کارخوب پیدا کنم   

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
کار جدیدی رو شروع کرده و خداروشکر درامدش خوبه اما هیچوقت پیشم‌نیس..کاش دقت بیشتری تو انتخابش میکردم ...

همین که تموم تلاششو میکنه خودش خیلی حرفه خیلیا همین پشتکارم ندارن نگران نباش همه چی درست میشه 

دارم میخونم برای فرهنگیان امسال دعا کن قبول بشم😕🤦‍♀️

انشالله که موفق شی اما اگه نشدی نا امید نشو (اگه تموم تلاشتو کردی اما نتونستی)صد در صد واسه یه کار دیگه بزرگ شدی