من مدارکی علیه شوهرم جمع کردم مبنا بر اینکه ای ادم مشکل داره بچه گیرش نمیاد توی ازمایشش نوشته که ۸۰درصد مشکل داره .و چند بارم ای یو ای و ای وی اف م کردیم نتیجه نداشته به دادگاه ارائه دادم به نظرتون حکم دادگاه چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مردی زنش بچه دارنشه با تمام خوبیای زنش مطمئنا اگه جدانشه یکارایی میکنه
این چه حرفیه میزنی. برادرشوهر من زنش مشکل داره ۱۸ساله بچه ندارن انقد تلاش کرد تا زنش راضی شد از پرورشگاه بچه اوردن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
واقعا .پس خداروشکر .این یکی از مشکلاتشه و تنها امید من برای طلاق گرفتن
مطمین باش اگه تایید شه ازطرف دادگاه به راحتی حکم طلاق و میدن
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته