2777
2789
عنوان

درباره ی روش سابلیمیران کسی میدونه حقیقت داره یا خیر؟واسه افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 3329 بازدید | 103 پست
منکر ضمیر ناخودآگاه نمیشه شد عزیزم این مسائل خیلی پیچیدست گرچه با عقل مادی و ظاهری جور درنمیاد

بله....اینو شما کشف کردید؟؟؟😂😂😂

ضمیرناخودآگاه....😑😑

اونجا فقط میشه اطلاعات پنهانی ذخیره کرد و نمیشه با فکر ژنتیک رو تغییر داد

کسایی که سراغ سابلیمینال میرن احتمالا با علم پزشکی و ژنتیک و... آشنا نیستن

هیچ چیز بدون تلاش و با فکر خالی به وجود نمیاد

اگرم بعد ساب احساس میکنید تغییر کردید همش تلقینه

چرا یه نفر تا حالا مدرک نیاورده ازش؟؟چرا هیچ دانشمندی اثباتش نکرده؟؟پس نتیجه میگیریم یه جور دروغ یا خرافاته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر شدین حالا ؟

من مدت زمان زیادی روحیه خیلی بدی داشتم ارتعاشات منفی زیاد دارم چن روزه یه خرده دارم رو خودم کار میکنم حس میکنم داره ریزشم کمتر میشه، ولی حواست باشه ارتعاشت اگه منفی باشه از هیچی نتیجه ای نمیگیری

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
بله....اینو شما کشف کردید؟؟؟😂😂😂 ضمیرناخودآگاه....😑😑 اونجا فقط میشه اطلاعات پنهانی ذخیره کرد و ...

خب همون تلقین خوبه دیگه حداقلش اینه ادم احساس بهتری داره نسبت به خودش

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
بله....اینو شما کشف کردید؟؟؟😂😂😂 ضمیرناخودآگاه....😑😑 اونجا فقط میشه اطلاعات پنهانی ذخیره کرد و ...

بحثی ندارم شما مختارید گوش ندید

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
من مدت زمان زیادی روحیه خیلی بدی داشتم ارتعاشات منفی زیاد دارم چن روزه یه خرده دارم رو خودم کار میکن ...

اره منم خیلی مدتیه بهم ریختم خودمو عذاب میدم ببخشید ارتعاشات منفی یعنی چی

خب همون تلقین خوبه دیگه حداقلش اینه ادم احساس بهتری داره نسبت به خودش

خیلی خب

پس با تلقین و گول زدن خودتون احساس خوبی درباره خودتون پیدا کنید

استارتر عزیزم

گاهی بعضی چیزها رو نمیشه تغییرداد

پذیرفتن اون چیزها بهتر از اینه که همش خودمون رو آزار بدیم و گول بزنیم خودمون رو

مثلا من چشم های قهوه ای خودم رو نمیتونم آبی کنم که

ژنتیک من اینطوره

من ژن مربوط به چشم قهوه ای دارم

و بیلیون ها سلول دارم که همین ژن رو دارن

من چشمام قهوه ایه و قهوه ای خواهد ماند

ژنتیک تغییر ناپذیره

حالا هی ساب گوش بدید و به خودتون امید الکی بدید

اره منم خیلی مدتیه بهم ریختم خودمو عذاب میدم ببخشید ارتعاشات منفی یعنی چی

ببین هر فکری که میکنی یه سری فرکانسهایی از خودت ساطع میکنی برا کائنات و کائنات هم متاسفانه اینقد هوشمند نیس که بفهمه شما حست بده یا خوبه مثلا من با ریزش مو هربار احساس بدی دارم و این باعث میشه ارتعاش منفی من هم جهت بشه با سیر کائنات و اون هر بار ریزش موی بیشتری رو به من بده همینطور اگه حست مثبت باشه کائنات بیشتر از اون چیزی که حست مثبته بهت میده، اول مستند راز رو ببین به نظرم، یه ساعت و نیم بیشتر نیس

هر چقدرم دلایل بگم نمیپذیرید شما

قرار نیس نظرمونو به کسی تحمیل کنیم هرکس هرطور دوس داره فکر میکنه

خیلی خب پس با تلقین و گول زدن خودتون احساس خوبی درباره خودتون پیدا کنید استارتر عزیزم گاهی بعضی چ ...

😔💔

ببین هر فکری که میکنی یه سری فرکانسهایی از خودت ساطع میکنی برا کائنات و کائنات هم متاسفانه اینقد هوش ...

اهان بله درسته

قرار نیس نظرمونو به کسی تحمیل کنیم هرکس هرطور دوس داره فکر میکنه

دارم حقیقت رو اثبات میکنم و شما گوش هاتون رو گرفتید

این تحمیل کردنه؟؟این باز کردن چشم بقیس

آگاه شید دیگه😂😂