2777
2789

اون موقع كه كرونا داشتم هيچ قرصى اثر نداشت ولى بعد كه خوب شدم سردردش گاهى مياد سراغم يه ژلوفن و يه استامينوفن كدئين باهم ميخورم خوب ميشم ولى حتما بايد دراز بكشم چشمامو ببندم اگه با گوشى يا آيپد كار كنم سردردم خوب نميشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع كه كرونا داشتم هيچ قرصى اثر نداشت ولى بعد كه خوب شدم سردردش گاهى مياد سراغم يه ژلوفن و يه ا ...

مرسی، من کلاسای انلاین هم دارم داغوون شدم😔

Kheir
فکر میکنم شاخه ایه، پدرمو دراورده

اول ژلوفن یا  استامینوفن یا استامینوفن پونصد بخور اگه خوب نشد که برو دکتر

من خودم سابقه سینوزیت دارم و سالی یه سردرد افتضاح میشم چند وقت پیشا سردرد افتضاح شده بودم دو سه تا قرص خوردم خوب نشد اخر سر دیگه شیاف دیکلوفناک گذاشتم تا خوب شدم

اول ژلوفن یا  استامینوفن یا استامینوفن پونصد بخور اگه خوب نشد که برو دکتر من خودم سابقه سینوزی ...

یه قرص ناپروکسن(مدوکسن)خوردم، ولی ژلون رو شنیدم خوب نیست دیگه دکتر داخلی عفونی رفتم قرص ارامشبخش نوشت میگه درد عصبیه خطرناکه یه نسخه ی مضحک نوشت 😐

Kheir
یه قرص ناپروکسن(مدوکسن)خوردم، ولی ژلون رو شنیدم خوب نیست دیگه دکتر داخلی عفونی رفتم قرص ارامشبخش نوش ...

اگه فکر میکنی مربوط به کرونا نیست و با این داروها هم خوب نمیشه و ادامه داشت برو پیش متخصص مغز و اعصاب 

اگه فکر میکنی مربوط به کرونا نیست و با این داروها هم خوب نمیشه و ادامه داشت برو پیش متخصص مغز و اعصا ...

فکر میکنم مال کروناست چون قبلش سردرد نداشتم بعدش اومده😔

Kheir