2777
2789
عنوان

سایت شرط بندی

283 بازدید | 27 پست

بچه ها اینجا کسی تو سایت شرط بندی بازی کرده؟ بردی هم داشته ؟ مثلا برای ندا یاسی سلیت یلماسش و من خیلی وسوسه شدم به نظرم سود هم داره

کسی تجربه کرده یا دیده بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خدایی ندا یاسی که هفت خط عالمه و زندگی درست حسابی نداره به نظرت میاد به مردم مجانی صدقه پول بده ؟ دیگه همه میدونن سایتای شرطبندی دزدیه گندش درومده بعد شما میخوای بری بازی کنی ؟ حتی به این فکر نکردی اگر فتا بگیرت چی میخوای جواب بدی ؟ 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
همشون سرکاریه و کلاهبرداریه فقط برای همینه که شما وسوسه بشین و عضو بشین و دارایی تون رو ازدست بدید

من خیلی پول کمی میخوام بزارم شاید ۵۰ یا کمتر چون اصلااا ریسک نمیکنم

من بازی کردم تو سایت پیش بینی داییام و شوهرمم بازی کردن من ۷٠٠ بردم داییم 20ملیون دوست داییم 30ملیون من پولشو ریختم تو خودش باختم به نظرم نرو درگیرش میشی الان فکر نکنی داییم 20ملیون سود کرده ها کلیم باخته من کراش بازی کردم داییهام و شوهرم پیش بینی فوتبال

هَرچِه پیش آیَد ، خوش آیَد ماکِهــــ خَندان میرَویم📎
وای فتا به ماها چیکار دارههه😓

از سایت قمار که خلاف قانونه داری بازی میکنیو پول رد و بدل میکنی . طبق قانون جرمه اینکار عزیزمن 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
من بازی کردم تو سایت پیش بینی داییام و شوهرمم بازی کردن من ۷٠٠ بردم داییم 20ملیون دوست داییم 30ملیون ...

خب مگه نمیشه تا داییت ۲۰ میلیون سود کرده سریع برداره دیگه بازی نکنه؟؟؟