2777
2789
عنوان

سایت شرط بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 27 پست
پولشم حرومه میگم من خرج نکردم اصلا واسع سرگرمی بود ولی سایت این سلبریتی ها اصلا به درد نمیخوره 

من میخواستم اینکارو بکنم یه پول کمی بزارم تا زیاد شد بردارمش

نمیشه یهو برداشت نه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

pishb361.site

این اسم سایتشه باید جیمیل داشته باشی ثبت نام کنی اسمشم تند تند عوض میشه تلگرام کانال داره ولی به نظر من نرو این و من مطمئنم کلاهبرداری نیست

هَرچِه پیش آیَد ، خوش آیَد ماکِهــــ خَندان میرَویم📎
خب تا ۲۰ تومنو که بردید بازی نمیکردید . نمیشد؟؟

چرا عزیز ولی خودت بری میفهمی معتادش میشی اصلا موردم داشتیم 50ملیون باخته من خیلی وقته بازی نمیکنم 

هَرچِه پیش آیَد ، خوش آیَد ماکِهــــ خَندان میرَویم📎
من خیلی پول کمی میخوام بزارم شاید ۵۰ یا کمتر چون اصلااا ریسک نمیکنم

تو این دوره، زمونه، همون 50 تومن هم، برای خودش پولیه، همون پولو 50 تومن دیگه بذارید روش حداقل ارز دیجیتال بخرید، میدونید، پولتون از دست نمیره

سود هم روش میاد

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
نه عزیزم ۵۰ هزار تومن گفتم😀😀😀

میدونم 50 هزار تومن منظورتونه، 50 تک تومنی که نگفتم، 50 هزار تومن دارید، 50 هزار تومن دیگه روش بذارید، ارز دیجیتال بخرید، بجای اینکه شرط بندی کنید و پولتونو از دست بدید

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست

من یه بار همچین کاری  کردم همین چند هفته پیش بعد از 2 سال که  ازدواج کرده بودیم کلی پول جمع کرده بودم بعد حوصلم سر رفت خیر سرم اومدم رفتم توی سایت شرط بندی دانوب بت  یه همچین ادرسی داشت فک کنم بزا ببینم اره این بود https://danubbet.co/  یعنی من دیوانه رفتم توی این سایت شرط بندی فوتبال همین دانوب بت بعد اومدم تمام پولی که جمع کرده بودم رو ریختم توی این سایت و پیش بینی فوتبال خیر سرم کردم چون خیلی فوتبال نگاه میکنم و تقریبا تمام بازی های فوتبالی رو همیشه میبینم با شوهرم اونم خیلی به فوتبال علاقه داره

خلاصه اومدم پیش بینی فوتبال کردم توی این سایت بعد پیش بینیم درست در اومد و پولم 2 3 برابر شد بعد اومدم برداشت زدم فرداش که اومد به حسابم یک هفته نکشید که حسابم مسدود شد اصن تعجب کردم اخه من چرا اینقدر بد شانسم خیر سرم اومدم بازی کردم اونم درست پیش بینی فوتبال کردم و شرطی که بستم روی فوتبال درست در اومد بعد شانس نداشتم حسابم و از اون هفته بعدش که برداشت زده بودم بسته بودن و هنوز اون حسابم رو نتونستم باز کنم بچه کوچیک هم دارم نمیتونم حتی برم ببینم چی شد

به نظرتون حسابم باز میشه ؟ یا کلا بدبخت شدم و دیگه حسابم باز نمیشه اخه 4 5 میلیون توی اون حسابم پول داشتم خدا به دادم برسه