من یه بار همچین کاری کردم همین چند هفته پیش بعد از 2 سال که ازدواج کرده بودیم کلی پول جمع کرده بودم بعد حوصلم سر رفت خیر سرم اومدم رفتم توی سایت شرط بندی دانوب بت یه همچین ادرسی داشت فک کنم بزا ببینم اره این بود https://danubbet.co/ یعنی من دیوانه رفتم توی این سایت شرط بندی فوتبال همین دانوب بت بعد اومدم تمام پولی که جمع کرده بودم رو ریختم توی این سایت و پیش بینی فوتبال خیر سرم کردم چون خیلی فوتبال نگاه میکنم و تقریبا تمام بازی های فوتبالی رو همیشه میبینم با شوهرم اونم خیلی به فوتبال علاقه داره
خلاصه اومدم پیش بینی فوتبال کردم توی این سایت بعد پیش بینیم درست در اومد و پولم 2 3 برابر شد بعد اومدم برداشت زدم فرداش که اومد به حسابم یک هفته نکشید که حسابم مسدود شد اصن تعجب کردم اخه من چرا اینقدر بد شانسم خیر سرم اومدم بازی کردم اونم درست پیش بینی فوتبال کردم و شرطی که بستم روی فوتبال درست در اومد بعد شانس نداشتم حسابم و از اون هفته بعدش که برداشت زده بودم بسته بودن و هنوز اون حسابم رو نتونستم باز کنم بچه کوچیک هم دارم نمیتونم حتی برم ببینم چی شد
به نظرتون حسابم باز میشه ؟ یا کلا بدبخت شدم و دیگه حسابم باز نمیشه اخه 4 5 میلیون توی اون حسابم پول داشتم خدا به دادم برسه