2777
2789
عنوان

بیایید در این مورد نظر بدید....

204 بازدید | 35 پست

با کسی که دوستش داشتم کات کرده بودم و قبل از کات بهش گفتم چند بار دیدم تا صبح آنلاینی

الان بعد چند روز برام با سند و دلیل فرستاده که من به این دلیل آنلاینم

خب ما کات کردیم توضیحش دلیلش چیه؟ منم هیچی ننوشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا درسته دوسش دارم اما دیگه بعد از کات این کارا مفهومی نداره

ببین عزیزم واسه دوستی خودتو هلاک نکن بنظرم ادم بمونه تو خونه باباش شرف داره تا با یه عشق و عاشقی پوچ و تصمیم گیری اشتباه یه عمر مکافات به جون بخره

منم این حالتم طعم دلتنگی چشید الان اومده چکارش کنم

نمیدونم هر کسی بسته به شرایط خودش داره که دوباره اون آدم رو راه بده به زندگیش یا نه ولی خب دلیل کات هم مهمه مثلا ما در اوج دوس داشتن کات کردیم نه با دعوا و قهر

رفته دوراشو زده برگشته. رابطه ای که تموم شده هیچ وقت درست نمیشه

نه الان یه هفته بود کات بودیم 

بعدشم ما با جنگ جدا نشدیم در اوج دوس داشتن چون شرایطمون جور نشد من خودم کات کردم

ببین عزیزم واسه دوستی خودتو هلاک نکن بنظرم ادم بمونه تو خونه باباش شرف داره تا با یه عشق و عاشقی پوچ ...

میددنم اینو و چون دیدم شرایطم با این آقا جور نیست خودم کات کرده بودم البته خیلی دوسش داشتم اما از شرایط دیگر موانعی بود

بعضی دخترا خیلی خودشونو دست کم میگیرن بابا ما دختریم باید یکاری کنیم پسرا جوون بدن واسمون نه اینکه هر غلطی دلشون خواست بکنن و بد طلبکارم باشن 

چرا جنس مونث باید فک کنه طلاق براش عاره 

نخیر اینطوری نیست اگه واسه ما اگه عاره باید برای مرداهم عار باشه 

خودت دوس داری برگردی؟

خیلی دوسش دارم خیلی اما اگه برگردم هم فایده ای نداره چون آخر این ماجرا به نا کجا آباده و من سعی میکنم بین این همه احساس منطقی فکر کنم و این سختترین کار دنیاست