2777
2789
عنوان

بیایید در این مورد نظر بدید....

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 35 پست
والا درسته دوسش دارم اما دیگه بعد از کات این کارا مفهومی نداره

ب همین دلیل کات کرده بودید؟

اکر ب همین دلیل بوده مفهومی نداره یعنی؟

😕

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
بعضی دخترا خیلی خودشونو دست کم میگیرن بابا ما دختریم باید یکاری کنیم پسرا جوون بدن واسمون نه اینکه ه ...

البته اینجا تنها دخترها مقصر نیستن

نگاه جامعه به صورت کلان و فرد فردش این نگاهها رو قوت بخشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میددنم اینو و چون دیدم شرایطم با این آقا جور نیست خودم کات کرده بودم البته خیلی دوسش داشتم اما از شر ...

بخدا من یه دوست دارم با یه پسر یه لا قبا دوست شده ۳سال از عمرشو پاش گذاشته پسره یه بی خاصیت به تمام معنا خودمو کشتم به دوستم گفتم کات کن این همه موقعیت خوب داشتی خودتو پا بند این کردی 

الان بده ۳سال مث چی پشیمونه دیگه موقعیت خوب مث قبلشم سراغش نیومده

اینکه میگن خدا گرببندد دری زحکمت گشاید در دیگری 

گاهی وقتا باید خودمونم کمک کنیم به بسته شدنه اون دره تا در حکمت برامون باز شه

خیلی دوسش دارم خیلی اما اگه برگردم هم فایده ای نداره چون آخر این ماجرا به نا کجا آباده و من سعی میکن ...

اولین باره می بینم اینجا یکی عاقلانه حرف می زنه ،چقدر خوشحال می شم اینجور دخترا رو می بینم که دنبال رابطه درست درمون و آینده ساز هستن نه صرف عشق و عاشقی مخرب و عمر تباه کن ...👏👏👏👏👏👏👏👏👏

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
البته اینجا تنها دخترها مقصر نیستن نگاه جامعه به صورت کلان و فرد فردش این نگاهها رو قوت بخشیده

اره ولی تا کی تا کجا تا چند صد سال دیگه یجا خودمون باید استارتشو بزنیم 

من اجازه نمیدم یه پسر بهم بگه تو چرا شوخی میکنیم تو سرو کله هم میزنیم ولی من خط قرمز دارم از شخصیت طرفم گرفته تا عقت کلامشو....بخواد یکبار پاشو بزار قراتر از خط قرمزم خودش خودشو باید محو کنه من جای بخشش واسه پسر جماعت نمیزارم

اولین باره می بینم اینجا یکی عاقلانه حرف می زنه ،چقدر خوشحال می شم اینجور دخترا رو می بینم که دنبال ...

بله دارم جون میکنم تا دل بکنم از کسی که برام موندگار نخواهد بود البته این یه دوست داشتن دو سویه بود و اونم در سختی هست ولی خب گاه باید گذاشت و گذشت .......

میدونم و دارم بیخیالش میشم اما اون هر بار هواییم میکنه

بلاک کن فقط،اگه واقعا نمی خوای وسوسه بشی ...دلیلی نداره نگهش داشتی هر دفعه هم بخواد هواییت کنه

اره ولی تا کی تا کجا تا چند صد سال دیگه یجا خودمون باید استارتشو بزنیم  من اجازه نمیدم یه پسر ...

😂😂😂حالا زیادم از دست این پسرها عصبانی نباش اونا بعضی هاشون خودشون با خودشون درگیرن تو دیگه باهاشون درگیر نشو نهایتش اینکه رهاشون کن