2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی میگی ؟؟همش نگران بودم همه میگفتن خیلی فرق نمیکنی😒

خودم اینکارو انجام دادم و براحتی ده سال جوونتر شدم. البته جان مادرت دکتر خوب پیدا کن بند ارزونی نرو چون خیلیا عمل کردن و چشماشون تابه تا شده. خیلی حساسه چشم.

جاریم یه چشمش بسته نمیشد کامل موقع خواب.

دکتر خوب پیدا کن و برو مطبش بشین چندین روز مریضاشو ببین و ازشون سوال کن خیلی تحقیق کن.

اما دکترت خوب باشه فوق العاده میشی شک نکن

خودم اینکارو انجام دادم و براحتی ده سال جوونتر شدم. البته جان مادرت دکتر خوب پیدا کن بند ارزونی نرو ...

منم خیلی تحقیق کردیم عزیزم خیلی خداروشکر دکترم خیلی معروف بنامه ۵ پونصد هم هزینه عملم میشه فوق تخصص زیبایی داره از امریکا... پس قیافت خیلی عوض شد؟؟عزیزم میشه خواهش کنم عکس چشماتو بزاری؟ قبلو بعدو داری گلم؟

🤪

[QUOTE=180228883]منم خیلی تحقیق کردیم عزیزم خیلی خداروشکر دکترم خیلی معروف بنامه ۵ پونصد هم هزینه عملم میشه فوق تخصص ...[/QUOعکسای قبلمو ندارم بخدا.

اما اگه دکترت خوبه مربضاشو دیدی ومطمئنی. خیالت راحت که هرچی بگم از ناثیرش کم گفتم هیچوقت فک نمیکردم توو سن و سال هم ناثیر بزاره قشنگ جوونتر میشی

ممنون عزیزدلم از راهنماییت خیلی لطف کردی ایشالا همیشه سالم شاد خوشگل باشی😉

خواهش میکنم عزیزم باخیال راحت برو و حالشو ببر از چهره ی جدید و زیبایبه بیشترت.

از بخیه و درد این چیزام نترس ارزششو داره.خودم پلک بالا و پایین و در یک مرحله با بی حسی انجام داد عین خیالمم نبود بس که خوشحال بودم

خواهش میکنم عزیزم باخیال راحت برو و حالشو ببر از چهره ی جدید و زیبایبه بیشترت. از بخیه و درد این چی ...

ممنون نازنیننننننن چقد انرژی مثبتی ماشالا خدا حفظت کنه واسه خانوادت فداتشم خوشبحالشون ک تورو دارن🤩انگار خدا تو رسوند بهم اینارو بگی ممنونم ازت عزیزدلممممم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

🤪