2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی میگی ؟؟همش نگران بودم همه میگفتن خیلی فرق نمیکنی😒

خودم اینکارو انجام دادم و براحتی ده سال جوونتر شدم. البته جان مادرت دکتر خوب پیدا کن بند ارزونی نرو چون خیلیا عمل کردن و چشماشون تابه تا شده. خیلی حساسه چشم.

جاریم یه چشمش بسته نمیشد کامل موقع خواب.

دکتر خوب پیدا کن و برو مطبش بشین چندین روز مریضاشو ببین و ازشون سوال کن خیلی تحقیق کن.

اما دکترت خوب باشه فوق العاده میشی شک نکن

خودم اینکارو انجام دادم و براحتی ده سال جوونتر شدم. البته جان مادرت دکتر خوب پیدا کن بند ارزونی نرو ...

منم خیلی تحقیق کردیم عزیزم خیلی خداروشکر دکترم خیلی معروف بنامه ۵ پونصد هم هزینه عملم میشه فوق تخصص زیبایی داره از امریکا... پس قیافت خیلی عوض شد؟؟عزیزم میشه خواهش کنم عکس چشماتو بزاری؟ قبلو بعدو داری گلم؟

🤪

[QUOTE=180228883]منم خیلی تحقیق کردیم عزیزم خیلی خداروشکر دکترم خیلی معروف بنامه ۵ پونصد هم هزینه عملم میشه فوق تخصص ...[/QUOعکسای قبلمو ندارم بخدا.

اما اگه دکترت خوبه مربضاشو دیدی ومطمئنی. خیالت راحت که هرچی بگم از ناثیرش کم گفتم هیچوقت فک نمیکردم توو سن و سال هم ناثیر بزاره قشنگ جوونتر میشی

ممنون عزیزدلم از راهنماییت خیلی لطف کردی ایشالا همیشه سالم شاد خوشگل باشی😉

خواهش میکنم عزیزم باخیال راحت برو و حالشو ببر از چهره ی جدید و زیبایبه بیشترت.

از بخیه و درد این چیزام نترس ارزششو داره.خودم پلک بالا و پایین و در یک مرحله با بی حسی انجام داد عین خیالمم نبود بس که خوشحال بودم

خواهش میکنم عزیزم باخیال راحت برو و حالشو ببر از چهره ی جدید و زیبایبه بیشترت. از بخیه و درد این چی ...

ممنون نازنیننننننن چقد انرژی مثبتی ماشالا خدا حفظت کنه واسه خانوادت فداتشم خوشبحالشون ک تورو دارن🤩انگار خدا تو رسوند بهم اینارو بگی ممنونم ازت عزیزدلممممم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

🤪