2777
2789
عنوان

بدبخت تر از منم هست؟؟؟

1052 بازدید | 70 پست

از زندگیم عقبم... پر از ناامیدی... همه فکر میکنن خوشبختم...ولی داغونم پر از حسرت و وقت از دست رفته ام .. خواسته هایی که وقت رسیدن بهشون تموم شده... همه امکانات فراهمه... واقعا همه چی!!! همه چی برای یه شروع دوباره فراهمه... هرچیز مادی که دوست داشتم رو تقریبا دارم... فقط دارم تفریح میکنم... هرروز خرید هر روز دور دور ... از این پاساژ به اون پاساژ از اون کافه به این کافه... از این رستوران به اون رستوران... و هر مکان تفریحی دیگه... هرروز با دوستام... همه فکر میکنن این خوشی های مادی خوبه و حالمو خوب میکنه ولی همش فقط ی مسکن فقط ی لحظس... پر از غمم... فکرم صد جا هست ، فقط دارم به خانوادم دروغ میگم... به همه! از طرفی هم عاشقم و کلا نمیتونم فکرامو مرتب کنم... فقط ادعام!! 

مثل روز روشن قرار نیست به خواسته‌ام به جایگاهی که می‌خوام باشم برسم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه کاربر هست اون 😐

فقط منو نزنه 😐😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

تو این دوره زمونه اگه وضع مالیت خوب باشه نصف خوشبختی رو داری

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙