2777
2789

عزيزم من سر دختر دومم دو قلو باردار بودم دختر و پسر كه پسرم نموند 

استراحت مطلق نبودم ولي زيادم كار نميكرم فقط ١ اشتباه كه كردم اين بود كه يه روز اومدم يكي از مبلارو يكم بكشم عقب كه يهو احساس كردم يه تيكه از شكمم سفت شد رفتم بيمارستان  هفت ماهم بود مجبور شدم سزارين كنم خيلي پشيمونم راه برو ولي خيلي كم

ايشالا به سلامتي بچه هات به دنيا بيان

عزيزم من سر دختر دومم دو قلو باردار بودم دختر و پسر كه پسرم نموند  استراحت مطلق نبودم ولي زياد ...

طول سرویکستون چند بود امپول استفاده نکردین ... چند هفته زایمان کردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت ماهه میگن میمونه چرا ی قلش نموند

اون زمان پدرم تازه فوت كرده بود ما پيگير نشديم

ولي دكتره اومد بالاسرم گفت دو قلوهات سالم سالمن رفتم كه ببينمشون ديدم پسرم نيس گفتن دو دستگاهاي جدان فرداش گفتن نمونده

دقيق يادم نيست ولي تحت نظر دكتر بودم همه چيم طبيعي بود  ١ هفته از هفت مام پر شد كه سزارين كردم

یعنی ۲۷هفته؟

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤