الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۶ سالم بود اومدم الان ۳۱ سالمه موهام همه ریخته ناراحتی اعصاب گرفتم طبقه بالا پایینم ...
والاه ، منم شرایطم مثل توعه طبقه باباشونم ولی هنوزیساله؛ به من چه شوهرش مرده ؛ مافعلن قرض قسط وام زیاد داریم تا۳سال اینا تموم شه یه لحظه م اینجانمیمونم
۱۶ سالم بود اومدم الان ۳۱ سالمه موهام همه ریخته ناراحتی اعصاب گرفتم طبقه بالا پایینم ...
عزیزم خب توجهت رو از روشون بردار از قانون جذب استفاده کن طبق این قانون اگه از چیزی خوشت نمیاد با توجهت رو از روش برداری تا از زندگیت بره بیرون🤪 بیشتر بخاطر توجهت هست اینا بعدشم ارزش نداره اصلا سلامتیتو بخاطر اونا حروم کنی . در ضمن به خصوصیات خوبشون هم توجه کن باور کن اگه کارایی که گفتم انجام بدی اینقدرررر نتیجه خوب میگیری که نگووو
كوتاه نيا شما بچه نداري دستت بازه ميگه نميخواد بري خونه مادرت پاشو برو ته ته اش دعوا است ديگه اونكه بايد بترسه نه شما كاري رو كه ميدوني صلاحه انجام بده و بازم براي بار چندم بهت ميگم حتي اگر اخلاقش خوب شد باز بچه نيار چون ممكنه فيلمش باشه كه شما رو راضي كنه به بجه دار شدن مردها وقتي ميخوان زني رو نگه دارن اول ميرن سراغ بچه
یعنی من که تو یه حیاطم میتونم از لحاظ قانونی اقدام کنم برا مستقل شدن؟
بله شما ميتونين مرد موظفه خونه اي خارج از ساختموني كه خانواده اش هستن براي زن تعيه كنه اما مواظب باش سر لج نندازيش چون ميتونه ببره يه خونه داغون و خراب كه اذيتت بكنه
من خودم همیشه طرفدار حقم الان مادر ایشون همین یه پسرو دارن و احتمالا پیرن و نیاز به مراقبت دارن شما اگه شرایطو دیدی و پذیرفتی الان نمیتونی بزنی زیرش چون انصاف نیست. اما این حقو داری که بخوای توجه همسرت بیشتر به شما باشه و تو مسائلتون مادرشوهرو دخالت ندین. ولی اینکه ببری کلا و و مادرشو نبینه فکر نکنم همسرتون قبول کنن چون مادرشه. شما میتونی بهش بگین بریم حونه دوطبق بزرگتر که راحت باشین. ولی اینکه بگین مادرت بزار همین جا باشه انصاف نیس شما چن سال از خونه ایشون استفاده کردین خدارو خوش نمیاد. اگه براتون خونه مستقل مهم بود از اول قبول نمیکردین
عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
چه خوب شد گفتی من نمیدونستم. آخه میدونی این پدرشم مرده بعد حس پدریش گرفته برا ننه و خواهرش ته ذهنش ف ...
خوب كار شما سختتره به نظرم همونجا بمون مديريت كن شرايطت رو
يا اينكه با شوهرت صحبت كن بگو با اين وضع داره احترامها از بين ميره بهتره بريم يه خونه نزديك همينجا بگيريم هم سما به خانواده ات ميرسي هم احترام بينمون حفظ ميشه ميدونين شرايط هر كسي متفاوته