2777
2789
فقط باید قهر کنم تا راضی شه  خب منم نمیخوام بزارم برم  نمیخوام ابروریزی کنم  شوهرم ...

نه قهر نکن

مردا کلا فقط فکر دو دو تا چهارتای جیل شون هستن

الان شوهرت اینهمه سال اونجا نشسته به ازاش چیکار کرده؟ یعنی تونستین پس انداز خوبی کنین؟

خانما اینجا کسی کد پستی داره بهم بده ممنون

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دختر ۱۰ساله دارم  خب باید اتاقش جدا باشه تو سن بلوغه  خیلی خونم کوچیکه  شوهرم ت ...

کاش تو سر مادرشوهرت مینداختی این 14 سال که ازدواج کنه. مطمئن باش شوهرت با کمال میل بلند میشه از اونجا دیگه. مادرشم همدم پیدا می کنه.

ديگع بچه دار شدن فقط دسته خودته جلوگيري محكم بكن  بعد هم اينكه چرا انقدر به حرف شوهرت گوش ميدي ...

ميگه خودم تورو ميبرم بعد نميبره

مامانم كرونا گرفت الان خوب خوب شده ١ ماه و خورده ايه ك ميگذره من نديدمش ولي باز نميذاره ميگ مادرت كرونا داره بري بگيري بياري خانواده منم بگيرن همش اينجور حرفا ميزنه ك منو نبره مامانم ماشين داره باهاش بيرونم نميذاره برم منو ميذاره خونه مادرم ميگ هيچ جا نريا خونه بمون

چون ميترسه يكي منو ببينه بيرون 

بيرونم ميريم دوتايي از دماغم مياد شالتو درست كن اينجوري كن اونجوري كن يبار گفت تو خوشگلي من نميخوام از دست بدمت درصورتيكه من اصلا ب خودم زياد نميرسم نه رنگ مو ميذاره نه ارايش انچناني

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻
شوهر منم اينجوريه انقد عوضيه ك نميذاره خونه مادرم برم با مادرم جايي برم چراا چون با مادوشوهرم باهمي ...

واقعنم اشتباهه🤦‍♀️🤦‍♀️ تازه خانواده همسر من خیلی خوبن ولی منم میگم اشتباه ترین کار دنیاست تو یه حیاط نشستن

فقط باید قهر کنم تا راضی شه  خب منم نمیخوام بزارم برم  نمیخوام ابروریزی کنم  شوهرم ...

شوهرت پول دارع كه بتونه خونه اجاره كنه با بخره؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
ميگه خودم تورو ميبرم بعد نميبره مامانم كرونا گرفت الان خوب خوب شده ١ ماه و خورده ايه ك ...

به هر حال به نظرم انقدر منفعل نباش هنوز اول راهي يه تصميم جدي بگير يه حركتي بزن اينطوري چند سال ديگه با به بچه تبديل ميشي به به زن افسرده و سرخورده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

وسایل زیاد برای خونه بخر جاتون بیشتر تنگ میشه دیگه خودش مجبورمیشه از این خونه برین😆😆😆

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍