2777
2789
شوهر منم اينجوريه انقد عوضيه ك نميذاره خونه مادرم برم با مادرم جايي برم چراا چون با مادوشوهرم باهمي ...

وقتي شوهرت طبق گفته خودت عوضيه حداقل كار اينكه بچه دار نشي اگر بجه نداري يه روش سفت و سخت جلوگيري بكن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد این شوهرا رو مخن دست من بود از همه مردا انتقام‌میگرفتم

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
خونه مال خودتونه؟چندتا بچه داري؟ بعد از چهارده سال هنوز نميدوني چجوري شوهرتو براي كاري راضي كني؟ ب ...

از خدامه نيارم مادرش هي ميگ بيار من تا جوونم بيار بزرگش ميكنم ولي عمرا از اين كارا كنم چون بعدشم نميذاره جايي برم بشينم بچشم بزرگ كنم بعدشم افسردگي بگيرم ك چرا نميذاره جايي برم حالا ميگن بچه بياري خوب ميشه من ك چشمم اب نميخوره

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻
از خدامه نيارم مادرش هي ميگ بيار من تا جوونم بيار بزرگش ميكنم ولي عمرا از اين كارا كنم چون بعدشم نمي ...

ديگع بچه دار شدن فقط دسته خودته جلوگيري محكم بكن 

بعد هم اينكه چرا انقدر به حرف شوهرت گوش ميدي كه نميزاره بري پيش مادرت يا باهاش بري بيرون؟واقعا بري پيش مادرت مگه چيكار ميكنه شوهرت ؟

خونه مال خودتونه؟چندتا بچه داري؟ بعد از چهارده سال هنوز نميدوني چجوري شوهرتو براي كاري راضي كني؟ ب ...

فقط باید قهر کنم تا راضی شه 

خب منم نمیخوام بزارم برم 

نمیخوام ابروریزی کنم 

شوهرم خیلی یه دندس 

باید زور بالاسرش باشه تا گوش کنه 

خونه مال مادرشوهرمه 

مال خودمون نیس

من آرزومه با مادر شوهرم اینا زندگی کنم😭

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
هر وقت راهی پیدا کردی بیا به منم بگو.  مدیونی اگر تک نکنی

😲

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فک کنم تنها راهش اینه که بزارم برم بگم هر وقت خونه گرفتی میام

ببين وقتي بچه نداشته باشي دستت بازه واسه هر حركتي اما بچه دست زن رو خيلي ميبنده من به يه خانوم ديگه تو تاپيكتون گفتم كوتاه نيا چون بچه نداره اما شما فرق داره قضيه ات بگو دخترمون تنهاست ميخوام بكي ديگه بيارم اما با اين خونه نميتونم بريم جاي بزرگتر و بهتر بعد يه بجه ديگه بيارم اگر قبول نكرد بگو تو داري اينده خودمون و دخترمون رو ميسوزني با خودمواهي هات با اينكارهات دخترمون اولين نفر در اينده ميشه دشمن ات حالا به كارات ادامع بده

ما خانمها با زبونمون همه كار ميتونيم بكنيم