سه جلسه رفتم اصلا نمیتونم یاد بگیرم کلاسش ۱ ماه و نیمه هست ....
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من یه مدت به سرم زده بودیوتیوب دیدم حس میکنم اسونه چقدرهزینه ش رودادی ؟؟؟؟
من ۵۵۰۰ شنیون ...نه با این کلیپ های اینستا و یوتیوپ نمیشه زیاد یاد گرفت
از اینستا فیلم نگاه کن باید خیلی تمرین کنی.از ای مانکن ها بگیر روشون تمرین کن دستت رون شه
همین مانکن لعنتی و گرفتم اصلا نمیتونم کار کنم اون مدل شنیون و بلدم اما نمیتونم پیادش کنم رو سر مانکن تمیز در نمیاد