2777
2789
عنوان

بیاین اینجا بدبخت شدم):

398 بازدید | 15 پست

سلام خانما

من همیشه از موبر صورت سینره استفاده میکردم و بهش حساسیت نداشتم چند روز پیش خریدم ولی ظاهرش عوض شده بود زدم همون اول سوزش داشت ولی فکر کردم طبیعیه حدود 7 دقیقه گذاشتم بعد با کاردکش پاک کردم وای صورتم قرمز شد یه مقدار که گذشت قرمزیش رفت ولی الان رو گونه هام و یه قسمت از پیشونیم دونه دونه قرمز شده بچه ها من پوستم حساسه و خیلی هزینه کردم و سختی کشیدم تا جای جوشام و قرمزیشون بهتر شه الان خیلی ناراحتم کسی چنین تجربه ای داشته؟خوب میشه صورتم ؟   از قبل ضد التهاب هیدرودرم داشتم رو قرمزیا میزنم امروزم از داروخونه ژل الوئرای سی گل رو گرفتم رو بستش نوشته ضد التهابه بنظرتون خوبه اینا؟  ای چه بدبختی بود دیگه!

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

پماد ان ان بزن ی روزه برطرف مبسع

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواستم بگم سیگل بزن.من ۳ تا ازش خریدم امسال😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
باید بعدش ژل ضدحساسیت هم میزدی

اخه رو بستش نوشته بود تا 12 ساعت بعدش هیچی نزنین البته من یکی دو ساعت بعد هیدرودرم زدم

انگلیسیش همون n n ?

فارسی روش نوشته ان ان 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
فارسی روش نوشته ان ان 

۵ ۶ تومنه 

اره خواستم بگم سیگل بزن.من ۳ تا ازش خریدم امسال😅

جواب میده بنظرت واسه التهابای پوستی؟ قبلا استفاده کردی؟

جواب میده بنظرت واسه التهابای پوستی؟ قبلا استفاده کردی؟

اره میگم که سومیه که دارم استفاده میکنم امسال.

اره خوبه مرتب بزن ازش.لایه کلفت بزار رو پوستت.

برا افتاب سوختگی شدید پوست شوهرم(رفته بود قله تفتان پوستش برشته شده بود😑) زدم یه هفته ای پوست سیاه و سوختش ول داد و شد همون قبلی.خیلیم میگفت میسوزه پوستش با همین خوب شد سوزش و التهابش

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره میگم که سومیه که دارم استفاده میکنم امسال. اره خوبه مرتب بزن ازش.لایه کلفت بزار رو پوستت. برا ...

مرسی عزیزم دعا کن پوستم خوب شه