2777
2789
عنوان

خواهر

136 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.من بقیه رو که میبینم با خواهراشون صمیمی هستن بازار میرن گردش مهمونی ولی خواهرم خونه من بعد یه قرن میاد.گاهی فکر میکنم اصلا بچه مو هم دوست نداره. ولی خونه اقوام  مرتب میره. بعد وقتی اتفاق مهمی تو خونواده  میفته و میخوام ازش بپرسم چون بنا به دلایلی نمیشه از پدر و مادرم بپرسم(مریضن و این چیزا)، کلا از دسترس خارج میشه طوری که انگار نمیخواد جواب بده یا به زحمت یه جوابی میده. دیگه خودمم خسته شدم از اینکه همش بهش بگم بیا اینجا و اون نیاد یا من همش ازش خبر بگیرم و اون هیچی.با بقیه فامیل بیشتر بهش خوش میگذره انگاری. به نظرتون کلا بی خیالش بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو تلاش خودتو کردی وقتی حاضر نیست بخاطرت ی قدم بردار توهم بیخیالش شو چرا خودتو کوچیک کنی

دقیقا، فقط وقتی با دوست پسرش دعواش میشه یاد من میفته و زنگ میزنه و درد دل میکنه.اونم چون نمیتونه واسه فامیلهایی که خونشون میره تعریف کنه وگرنه همونم واسه من نمیگفت.