2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه های باهوشی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
نه اینجوری بیشتر زده میشه  کلاس قرآن خیلی بهتره

مامانم برای برادرام همین کارو کرد اصلا نفهمید چجوری کلاس اولشون گذشت 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم یه سالو سه ماهه دایره میکشید و باخودشم میگف دایره به استادم گفتم گف وارتون اشتباهه هر چیزی ...

اشکال رو بلده خودش چنتا تو برنامه هس قطار شادی براش نصب کردم یاد گرفته

ینی یاد ندم؟؟

الفبارو؟ باور کن زوده براش.

تو مدرسه به موقعش بهش یاد میدن.

من خودم دانشگاه فرهنگیان درس میخونم. کسایی که علوم تربیتی میخونن میدونن این و. بچه ها یادگیریشون تو سنین مختلف متفاوته. بچه ی پنج ساله آماده یادگیری الفبا نیست. یعنی بهتره که بهش یاد ندی.

😶❤
آخه برادر زادم ی سال از دخترم بزرگه تا 100 بلده ساعت اینارو بلده مامانش هم یادش نمیده خودش از دختر ه ...

اصلا مقایسش نکن اصلا 

حتی امکان اینکه بره مدرسه از برادر زادتونم زرنگ تر بشه هست

عجب. کلاس قرآن رفتن باعث اذیت شدن میشه !!!!!!!!!!!!!!!!

نه من گفتم کلاس قرآن که برن حروف الفبا رو خودشون باهاشون با روش هایی که دارن کار میکنن، اینجوری خودشون وقتی بچشون بره کلاس اول راحت ترن 

لطفا درست بخونید چی گفتم😐😐

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
اصلا مقایسش نکن اصلا  حتی امکان اینکه بره مدرسه از برادر زادتونم زرنگ تر بشه هست

ان شاءالله...کلا بیرون نمیره همش با خودمه تو خونه..برادر زادم همسایه دارن همسن خودش دائما بیرونه با اونا بازی میکنه یاد میگیره میگم اگه دختر منم همبازی داشت شاید بهتر یاد میگرفت و یکم پررو بود خجالتی نبود

دكتر بريد و مطمئن بشيد كه مشكل تمركز نداره كه اگه داشت از الان حل بشه و در بزرگسالي براش مشكل ساز نش ...

ن اونجوری نیست پارسال قبل کرونا مهد گزاشته بودم مربیش میگف قبل همه شعرو قرآنو یاد میگیره حتی پازل براش میخرم کمتر از چند دقیقه درس میکنه..بعد کرونا بیرون نبردم حس میکنم خیلی بیخیال شده فقط نقاشی میکشه 

[QUOTE=179888727]نه اینجوری بیشتر زده میشه  کلاس قرآن خیلی بهتره [/QUOTE ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ❤️