2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه های باهوشی دارن بیان

396 بازدید | 47 پست

دوستان دختر من پنج سالشه هرچی بهش یاد میدم گوش نمیکنه اعصابم خورد میشه حس میکنم بره مدرسه درس نمیخونه دیوونه شدم اصلا...تا 20 بلده بشماره کلی شعر اینا بلدبود ک الان یادش رفته رنگارم همرو بلده ولی حروف الفبا بهش یاد میدم اصلا توجه نمیکنه ..بنظرتون چیکار کنم برنامه هم براش نصب کردم

مامانم دستش بنده من هستم با خودم صحبت کنید😁

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرستینش کلاس قرآن، آنلاین برگزار میکنن فک کنم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بفرستینش کلاس قرآن، آنلاین برگزار میکنن فک کنم

کلاس قرآن که بره کلاس اول اذیت نمیشین

زورش نکن. زده میشه بعدشم الان زوده برای حروف الفبا. به وقتش یاد میگیره

آخه برادر زادم ی سال از دخترم بزرگه تا 100 بلده ساعت اینارو بلده مامانش هم یادش نمیده خودش از دختر همسایشون یاد گرفته همش میگم نکنه دختر من تو درس تنبل شه

کاری از دستت برنمیاد چون تربیتش جوریه که حرف خودش به کرسی میشینه .

از راهکار جایزه استفاده کن بهش بگو اگه بهم گوش بدی فلان بازی رو میکنیم فقط هم باهوش مهربون باش اصلا سر لج نندازش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم