2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه های باهوشی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
آخه برادر زادم ی سال از دخترم بزرگه تا 100 بلده ساعت اینارو بلده مامانش هم یادش نمیده خودش از دختر ه ...

اینا مهم نیست اگه میخوایید حروف الفبا رو خوب یاد بگیره بفرستینش کلاس قرآن کلاس اول که بره اذیت نمیشین اصلا 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حروف الفبا؟😳

بعد فردا بره مدرسه میگه من اینارو قبلا خوندم دیگه چرا به حرف معلم گوش بدم!

عمه منم پسر ۴ سالشو زور میکنه الفبا و کلمه یاد گرفتن

بابا ول کنین بچه هارو 

هرچیزی ب وقتش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

آخه برادر زادم ی سال از دخترم بزرگه تا 100 بلده ساعت اینارو بلده مامانش هم یادش نمیده خودش از دختر ه ...

عزیزم ما که با برنامه مدرسه پیش رفتیم مگه مشکلی داشتیم؟

الان یه باور غلطی بین مردم هست که از سن کم شروع میکنن به یاد دادن اینجور چیزا به بچه هاشون‌.

بچه ها مراحل رشد دارن

مطمئن باش اگر سن ۵ سالگی مناسب یادگیری اعداد ۲ رقمی و ۳ رقمی یا الفبا بود مدرسه از ۷ سالگی شروع نمیشد.

زورش نکن. بچه ها تو این سن از محیط اطرافشون به صورت غیر مستقیم اطلاعات میگیرن.

😶❤

خب عزیزم بچه‌ها با هم فرق دارن. پسرم من باهوشه، ولی اعداد رو فقط تا ده میتونست بشماره. وقتی رفت کلاس اول، تازه به مرور بیشتر یاد گرفت. ساعت هم توی کلاس دوم یاد گرفت. ولی در عوض برای الفبا همون شش سالگی که رفت پیش‌دبستانی خیلی عالی یاد گرفت و توی کلاس اول هیچ مشکلی نداشت از بابت خوندن و نوشتن کلمات. به جرئت میتونم بگم وقتی پنج سالش بود به اندازه یه آدم بزرگ میتونست طیف‌های مختلف رنگ‌ها رو از هم تشخیص بده و اسم درستشو بگه. 

شما هم بذار به وقتش دخترت همه رو یاد میگیره. ان‌شاءاله که تا اون موقع مدارس حضوری بشن، اینطوری خیلی بهتر و راحت‌تره.

میخاستم فعلا همون درس خود مدرسه رو شرو کنم تا آماده بشه

نه اینجوری بیشتر زده میشه 

کلاس قرآن خیلی بهتره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷