2777
2789
عنوان

مادرایی ک بچه های باهوشی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
چجوری یاد میدید

باهاش مدرسه بازی می‌کنم. تو اتاقش میز و صندلی میذارم چند تا عروسک هم میذارم مثلا هم کلاسیاشن. خودمم یه مقنعه سرم میکنم میشم معلم. کلماتو تکرار میکنم. مثلا میگم: سیب=اپل، سیب=اپل، سیب=اپل. بعد اونم سه بار میگه. باز به عروسکش میگم خب حالا تو بگو بعد خودش صدای تک تک عروسک‌ها رو هم در میاره جای اونا میگه. خلاصه کلی تکرار میشه. 

الان تقریبا 40، 50 تا کلمه بلده و یه ذره مکالمه. در حدی سلام خوبم اسمم زینبه جهار سالمه. 

مثلا من میگم هلو. اونم میگه هلو. میگم هوآریو، میگه فاین تنکیو، میگم واتس یور نیم میگه مای نیم ایز زینب. میگم هَاُلد آر یو میگه ایم 4.و همینو بر عکس هم بلده. 

گاهی هم کلماتو با شکل تو گوشی یاد میدم. مثلا عکس سیب میارم خودش میگه اپل. گربه میارم میگه کت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با پسرم ک دو ساله و نیمه کار میکنم فقط کلمه... شما چیا یاد میدین

منم کلمه عزیزم. الان حدودا 40،50 تا کلمه بلده مکالمه هم محدود. در حد اسمت چیه، حالت چطوره، هلو و گودبای. 

مثلا میگم واتس یور نیم میگه مای نیم ایز زینب. یا میگم هو آریو میگه فاین تنکیو. همین یه ذره. 

قرآن هم باهاش کار میکنم. سوره ی توحید و صلوات فرستادنو فعلا یاد گرفته.