2777
2789
عنوان

درک نمیکنم چرا کسی ک خیانت دیده رو

115 بازدید | 6 پست

انقدر عذاب میدید و بهش توهین میکنید ک سیب زمینی هستی ،حقیری،کنه ای،آویزونی،عزت نفس نداری و و و

هرکس ب ی دلایلی با توجه ب شرایطش یا بچه هاش تصمیمی میگیره ولی لایق این توهیناتون نیست

حال خودش بده اگه نمیتونید ارومش کنید حالشو بدتر نکنید

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مامان من بابام بهش خیانت کرد جدا نشد. ازش متنفرم. زنیکه بخاطر ترسویی و منفعت طلبی خودش موند. بعد هر موقع عصبانی بود سر من خالی می کرد. ازش متنفرم. همه رو دیوونه کرده. یا ببخش یا بذار برو چرا میرینی به زندگی همه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من بابام بهش خیانت کرد جدا نشد. ازش متنفرم. زنیکه بخاطر ترسویی و منفعت طلبی خودش موند. بعد هر ...

اره اینکه منت کاری ک کردی و سر کسی بزاری کار قشنگی نیست

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم خیانت دیدم در اوج خشبختی فک کنم خوشی زد زیر دلش از کسی که انتظار نداشتم

همیشه همینه

مامان من بابام بهش خیانت کرد جدا نشد. ازش متنفرم. زنیکه بخاطر ترسویی و منفعت طلبی خودش موند. بعد هر ...

عزیزم مشکلی با جدایی پدر و مادرت نداشتی؟

برات بچه طلاق بشی سخت نبود؟

منم تو همین شرایط هستم همسرم خیانت کرده و داره میکنه اما برای خودم اصلا دیگه دیدنش قابل تحمل نیست فقط نگران آینده دخترم هستم

جدی نگیر عزیزم همه که زاویه دید منو و تو و آدمای شبیه به مارو ندارن .من اصلا برام دردی نداره همین که یه نفر تو شرایط مشابه من براش قابل درک و تاییده منو آروم میکنه و روی تصمیمم محکم تر