2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست
نه اشتباه نکن مرد دلیل خیانتش میتونه خیلی چیزا باشه اما زن فقط محبت و بی توجهی و شکستن دلش ازطرف شوه ...

عزیزم ما که جامعه آماری و تحقیق درست و ... نداریم که بگیم فقط مسئله محبته

دیگه عادت کردن.اگه نکنن انگار مریضن

والا اولین بار انگاری خواهرش پای یکیو باز کرد تو زندگیش.

قبلا یه پسره این زنه رو میخواسته خانوادش ناراضی بودن شدید و ندادن.و یارو ازدواجم کرده ولی حس کردم همونه چون پسره به خانمشم گفته من یه نفرو میخواستم و الانم دوسش دارم.

فقط همون می‌تونه باشه.چون به خواهرش نزدیکه زن یارو.

و خواهره انگاری یارو اومده از این زنه پرسیده و خواهره هم گفته خودتون برید باهم حرف بزنید.و اینجوری شد که دوتا ادم متاهل رفتن تو رابطه.

بعدش کات کردن و اینا دیگه به قول شما زنه عادی شده براش.فکنم این چهارمی یا پنجمیه.با این اخریه الان ۵ ساله دوستن.خونه ام میرن.

نمیدونم طبل رسواییش کی صدا میکنه.

حتی چند نفر به شوهرش گفتن زنت و دوستت باهمن.دوستش اینقدر مذهبیه که شوهره باور نکرد زنه هم کارشو یاد گرفته دیگه.

فیلمی بازی کرد برا همه.که دیگه کسی جرات نداره چیزی بره لو بده‌.

انشاالله که خدا خودش به شوهرش کمک کنه.بعد این همه سال زن خیانت مارش رو بشناسه🙏🏻

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی ک خیانت کنه ی ذات خرابه و کثیفه ب نظرمن ک مشکلش محبت نکردن همسرش یا رسیدگی نمیتونه دلیل خیا ...

اینایی که گفتی دیگه خز شدن از مد افتادن جدیدا میگن روشن فکریه و ارتباط اجتماعی بالایی ومتاسفانه پرم هست 

لایک نکنید                      

من یچیزی تعریف کنم باورتون نمیشه.

یکی از اشناهای ما اول مرده به زنش خیانت کرد.ولی خب خونه ب اسم زنش کرد برای جبران کلی ام طلا ریخت تو دست و بالش و امکانات زیادی بهش داده بود.بعد چندسال زنه جوگیرشد خواست خیانت شوهرره رو جبران کنه رفت با یکی رفیق شد.اونم با وجود بچه های بزرگ.مرده هپ زن داشت متاهل بود

یعنی خودش آسیب دیده بود ازینکه یکی اومده تو زندگیشا،اما رفت هوار زندگی یکی دیگه شد

جونم براتون بگه شوهرش فهمید بالاخره و نمیدونین چه ابرویی ازش رفت.کارشون تا پای طلاق کشید شوهره خونه رو ازش پس گرفت همه ی امکاناتشم گرفت و مجبورشم کرد حق و حقوقشو ببخشه.و ب خاطر بچه هاش داره تحملش میکنه

چه عزت و احترامی داشت برای خودش.با دستای خودش گند زد تو همش.الان عملا هیچ حقی تو اون زندگی نداره

خلاصه اینکه اخر عاقبت نداره نکنید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
تو دوستای من بود شوهرش خیانت کرد بعد اونم خیانت کرد البته من رابطمو قطع کردم و از الانشون بی خبرم تو ...

آره متاسفانه خیانت خیلی خیلی زیادشده.روزگارخیلی بدشده.شوهرمنم ی خیانتکارکثیف بود ک مچشو گرفتمو پیش همه رسواش کردم

عزیزم من در قیاس با خودم گفتم یه مدت زندگیم خ سرد شده بود همسرم باهام سرسنگین بود احتیاج داشتم با یک ...

افرین بهت که اینقدر عزت نفس و قدرت کنترلت بالاس  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
برو جرش بده بده😬

میترسم بخدا‌.

زنه خیلی شلافس😐

زبون بازه.بعدم بلده چیکار کنه.

تعریف کردم الان بخون باز.

بخدا اگر زبونش تیز نبود و ابرو ادمو نمیبرد میرفتم به مرده میگفتم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره واقعا.من ب اینکه میگن ماه پشت ابر نمیمونه خیلی اعتقاد دارم

اره بعد همش میگفت فک نمیکردم هیجوقت لو برم

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
همکلاس من به همسرش خیانت میکرد... دوست پسرش دوست صمصیمی همسرش و همکار سابق هر دوشون بود همسر این خ ...

هیجیشو نفهمیدم‌ یامن گنگم ....یاچی

ولی درکل عشق پاک فقط باهمسر نه باغیره بقیش هرزگیه

لایک نکنید                      
نه میگفت عشق پاک داریم به هم یه روز گردنبندش رو نشون دادگفت اقا کوچیکه خریده برام مامان پسره همیشه ...

عجیبه به هرحال ...البته عشق بدون مسئله جسمی رو نمیتونم قبول کنم ....مردا هم احتمالا نمیتونن ..