2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32240 بازدید | 222 پست
من مجردم ولی اگه شوهر خیانت کنه منم میکنم تامام   :)

اگه شوهرت خیانت کنه هیچی نمیتونه اون آتش دلتوخاموش کنه حتی باخیانت زخم توقلبت میمونه زن مجبوره تحمل کنه وببخشه ...یاترکش کنه

من کسی رو میشناسم شوهره پزشک خودش دندونپزشک جفتشون خوشگل و خوش تیپ با خانواده های خوب.پسره از زمان د ...

وای

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیانت زن خیلی با خیانت مرد فرق داره..اصلا باهم مقایسش نکنید 

ی زن وقتی میشکنه وقتی میبره از همه چی وقتی کم میاره از بی مهری و بی توجهی بی محبتی شوهرش اینکارو میکنه اینا هیچکدوم دلیل برای توجیه کارش نیس اما زن لطیفه دلش کوچیکه کم طاقته و هیچ چیز جز محبت ارومش نمیکنه.

شاید دلیلش اینه

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
شوهر اول من با ی زن متاهل بود خانومه قدش کوتاه و سبزه تیره اصلا خوشگل نبود تحصیلاتم نداشت ولی شوهر خ ...

تو مرکز مشاوره بودم...پشت اینه بودم کسی منو نمیدید

دوستم مراجعه کننده داشت 

خانم درخواست طلاق داده بود

اما اقا با وجودی که خانمش رو توی تخت پسر همسایه بالایی دیده بود با گریه میگفت با هر کسی میخواهی باش فقط منو تنها نذار !

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
خب بعضی اقایون خیانت ک میکنن ولی هیچ کم وکسری توزندگی ندارن مریضن تنوع طلبن 

کاملا موافقم
یک عده هیچ کمبود ظاهری در زندگیشون ندارن اما در دوران زندگی به وژه کودکی دچار آسیب های روحی شدن که امروزه بصورت بیماری تنوع طلبی درشون ظاهر شده

میشه از تجربت بگی برامون؟

والا‌ عاشقش بودم مشکلمم نه کم پولی بود نه بی توجهی! فقط نمیخواستمش و اون اخلاقش بعد نامزدی عوض شد!! تهمت فحش همه اینا بعد ۷ سال دوستی و ۱ سال نامزدی اتفاق افتاد! و خب منم تک بچه ای بودم که نمیتونستم زیر بار زندگی با کسی که نمیخواد درست شه برم خواهشانه و محترمانه خواستم جدا شیم نذاشت و متاسفانه پدرمم تعصب بازی دراورد که جدا نمیذاشت بشم و طرف اون بود و فشار زیادی روم بود! و چون خیانت دیدن نقطه ضعفش بود و هم اینکه تو تلگرامم بود( مریض بود نمیذاشت چت خصوصی برای خودم با دوستام داشته باشم همرو میخوند ) منم با یه اقا کلی چت کردم ( بدجور ) و دید و خوشبختانه دیدن خیانت باعث شد بره

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

بله دیدم خانمی بخاطر پول به شوهرش و دوتا بچه هاش خیانت کرد با برادرشوهر زن و بچه دارش. البته که آقا هم مقصر بودن امیدوارم خدا هردوشونو به راه راست هدایت کنه و همینطور همه مارو....

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

خب ببین الان من ۸ ماهه شوهرموندیدم اصلا ن خرجی داده ن چیزی ازلحاظ عاطفیم خیلی نیازدارم بهش شوهرمم واقعا اصلا احساساتمودرک نمیکنه حتی شک دارم دوسم داره یانه ولی هیچوقت ب خودم اجازه نمیدم تاجدانشدم ازش کسی دیگ  ووارد رندگیم کنم چون بهرحال اسمش توشناسناممه هنوز

خب مرد هم بخاطر همین خیانت میکنه

نه اشتباه نکن مرد دلیل خیانتش میتونه خیلی چیزا باشه اما زن فقط محبت و بی توجهی و شکستن دلش ازطرف شوهرش

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

توی نی نی سایت اکثر خانما معتقدن که اگر شوهرشون خیانت میکنه خانما مقصرن و و همه حرفشون اینه که مثل گل پاکیم و شوهر بد گیرمون اومده و دخترای مجرد همه خرابن و میخوان مخ شوهرای درجه یکشونو بزنن خلاصه به شدت توهم خودپاک پنداری و اینکه خواهر ما خوبیم کوچیکترین اشتباهی نداریم و بقیه بو میدن.از همچین شخصیت هایی انتظار داری بیان از این کاراشون صحبت کنن؟

کاربر خانم هستم.