2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 55 پست
ممنون بهش میگم ولی خب بدم میاد همش از تکرار چیزی

بله خب تکرار یه چیز مرد رو ناراحت میکنه... 

بنظرم یه سفر جور کنید و هرچه باعث حال خوبش میشه رو مهیا کن 

بدونه زندگی فقط کار نیست.. 

ما کار می‌کنیم که زندگی کنیم

نه اینکه

زندگی کنیم تا کار کنیم

ببخشید جمله بندی یه مقداری خوب نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی بنظرت طلاق بگیرم؟

سلام عزیزم. من نمیگم طلاق بگیر یا نگیر.  شما میگی پولداره ولی همه چیزشو به اسم پدرش میکنه پس اگر بخوای مهریه رو بگیری وقتی دادگاه استعلام بگیره عملا هیچی نداره ولی خب به خاطره کارش و میزان درامد طلافروشی فکر کنم هرچند ماه یه سکه بهت بدن البته اینطور که معلومه ممکنه حتی با حساب پدرش کار کنه و پولا به حساب اون میره. در مورد طلاقم چون دلیل منطقی برای طلاق نداری نمیتونی جدا بشی باید از مهریت بگذری مگر هر بار کتکت زد ازش شکایت کنی تا مدرک برای طلاق داشته باشی و مهریتم بگیری. فقط به یه چیزی فکر کن خدایی نکرده اگر یه روز شوهرت فوت کنه و همه چیزش به اسم پدرش باشه تکلیف تو چی میشه؟ پولی داری چیزی پس انداز میکنی؟ جایی داری که توش بمونی یا فقط خودتی و لباسات. بهتره هر جور شده یه هنری یاد بگیری که بتونی ازش کسب درآمد کنی. 

ب نظرما موندن توی این زندگی و یکم حداقل یکم تغییر ایجاد کردن توی رفتار شوهرت خیلی خیلی بهتر از جدا شدنه

با روحیاتی ک البته شما از خودتون گفتین ک نمیتونین نیازاای  اولیه بعداز جدایی رو برآورده کنین ک مهمترینش داشتن پول و درآمده

کاش یکم هم از شرایط خودت میگفتی تا بهتر بتونیم بگیم

یه زن که صفره صفره حتی شوهرش نزاشته تنهایی تاکسی بگیره🫠

هیچ درآمدی هم ندارم حتی پدر و مادرمم یه شهر دیگن ،خواهر و برادرامم ازدواج کردن یه شهر دیگن

و من اگه جدا بشم باید تو این شهر نزدیک پسرم باشم

خواستم بدونم از نظر نینی سایتی ها می ارزه در ازای آزادیم جدا بشم؟

ب نظرما موندن توی این زندگی و یکم حداقل یکم تغییر ایجاد کردن توی رفتار شوهرت خیلی خیلی بهتر از جدا ش ...

راستش خیلی دو دو تا چهار تا کردم دیدم نمیتونم  بعدا تنهایی یا شایدم میترسم که نتونم 

به نظر من برای مهریه ات اقدام کن ، شاید یه خورده رفتارهای بدش رو کنار بذاره و بهت آزادی بده ، ولی اگ ...

خانوادم با دل و جون همسرمو دوست دارن و اصلا راضی نیستن

حتی پدرم گفته اگه طلاق بگیری دیگه اسم مارو نیاری

خانوادم با دل و جون همسرمو دوست دارن و اصلا راضی نیستنحتی پدرم گفته اگه طلاق بگیری دیگه اسم مارو نیا ...

خودت طلایی پس اندازی چیزی داری ؟

خانواده ات از اخلاق های شوهرت خبر دارن ؟

سلام عزیزم. من نمیگم طلاق بگیر یا نگیر. شما میگی پولداره ولی همه چیزشو به اسم پدرش میکنه پس اگر بخو ...

عزیزم در مورد مال و اموال رسمی به نام پدرشه ولی بین خودشون امضا کردن و شاهد آوردن و قولنامه دارن که همچی مال همسرمه و اگه اتفاقی خدایی نکرده بی افته همچی برسه به پسرم و من،چون براش دارایی و مالیات میاد میکنه اسم پدرش 

ولی خب به اسم من نمیکنه، در مورد هنر چی بگم عزیزم چقد استعداد ها داشتم و چه دانش آموز ممتازی بودم ،ولی اجازه نمیده برا خودم خیاطی و خیلی چیزا بلدم بافتنی نقاشی قالی بافی ،ولی نمیزاره ازش پول در بیارم 

در آخرم بگم بله با کارت خودش هیچ پولی انتقال نمیده طوری که ما د.ه.ک ۴ هستیم

خودت طلایی پس اندازی چیزی داری ؟خانواده ات از اخلاق های شوهرت خبر دارن ؟

طلا در حد چند سرویس و النگو و... که مال شوهرمه 

با پول خودم نخریدم

بله خبر دارن و بهم میگن  چرا ناشکری ،معتاد که نیس ،خیانت کار که نیس و خلاصه هر بار خوبی هاش رو میگن و منو میکوبن

به نظر من برای مهریه ات اقدام کن ، شاید یه خورده رفتارهای بدش رو کنار بذاره و بهت آزادی بده ، ولی اگ ...

از لحاظ مهریه نمیشه میگه هزار سال مهرتو میدمو طلاقت نمیدم 

هیچی هم به نام خودش نمیکنه ،با کارت خودشم کار نمیکنه