2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32239 بازدید | 222 پست
کلا زن ها وفادار از مردها هستن  و خیانت زن ها به خاطر کمبود محبت مرداست  البته اینو توجی ...

باقسمت اول حرفات کاملا موافقم👌

اما با مورد دومیش مخالفم سخته پایبند مردی باشی که هم خیانت ببینی هم بی پولی بکشی ومهمترازاینا بخاطر بچت و بی پشتیبان بودنت تازه باوفا هم بمونی هرچند تعداد اینجور خانمهای باشخصیت زیادن شکر خدا

لایک نکنید                      
باپرت میشه صبا شوهره گاهی برا کارش میره شهر دیگه.ساعت ۶ میره زنه هم با دوست پسرش. اگر شوهر نداشتم ب ...

اره ولشکن بلخره ک رسوا میشه حالا اگ مابودیم دوسوته سنگسار میشدیم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولشکن بلخره ک رسوا میشه حالا اگ مابودیم دوسوته سنگسار میشدیم

والا بخدا.دختر عمم میگه اگر ما باشیم به سر ماه نمیرسه.این چندین ساله

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
والا‌ عاشقش بودم مشکلمم نه کم پولی بود نه بی توجهی! فقط نمیخواستمش و اون اخلاقش بعد نامزدی عوض شد!! ...

الان از این کارت پشیمون نیستی؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
چرا حمله عزیزم ...بنظرم اگه آدم نترسه که بهش حمله کنن بابت عقیده اش نشون میده توی یک جمع با فرهنگ هس ...

اخه اینجا سایت زنونه است بیشتر کاربرها خانوم هستن نمیشه براحتی انتقاد کرد 

درخواست دوستی ندید 
چ ربطی داشت

ربطش اینه که خانوم اگه حق طلاق داشته باشه اونقد رابطه سرد طول نمیکشه (و درخواست طلاق میده )که کار به خیانت برسه ...(طلاق برای خانومها بسیار دشواره   درصدبالایی از خانواده ها زوجین طلاق عاطفی گرفتن) این از تبعات فاصله افتادن بین طلاق عاطفی و طلاق قانونی هست .

خانمی هروقت خدابخوادخودش آشکار میکنه واسه مرده شما بیخیال شو

من کاری نکردم.فقط دعا میکنم.

ولی اگر موقعیتش داشتم میکردم قطعا.😐بیشتر از این مرده اسیب نبینه.هرچی بیشتر زنه اینکارارو کنه بعدا بیشتر مرده اسیب میبینه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من بجای زنه بودم هم خیانت میکردم هم خونه طلا برنمیگردوندم دمش گرم همچیو گرفت ولی خنگی کرد نباید میزا ...

یعنی چی واقعا من شمارو نمیفهمم

کسی ک خیانت میکنه ذاتش کثیفه از نظر من هرزست چه زن و چه مرد و خیانت ابدا توجیهی نداره

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔