2777
2789
عنوان

قند یکساعته م بالا س؟

6026 بازدید | 34 پست
سلام دوستا،قند یکساعته بارداریم حدود 170بوده،کسی اینجوری بوده؟دکتر چی گفته،به من گفت دوهفته دیگه آزمایش مجدد،نگران نی نی ام
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی کنی و تغذیه ات رد کم قند کنی مشکلی پیش نمیاد، دختر عموهای من با دیابت باردتری بچه هاشونو سالم به دنیا آوردن البته خیلی رعایت کردن
من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم،من گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
آزمایش قند رو باید یه دور ناشتا بدی یعنی مثلا از 9 شب چیزی نخوری 8 بری آزمایش بعد دوباره دو ساعت بعد از صبحانه بدی حالا یکساعت یعنی چی؟؟؟
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
نه عزیزم من دیابت بارداری گرفتم تحت نظر انجمن دیابت ایران بودم اصلا با شربت قند قبول نیست اصلا هم یکساعته قبول نیست برو ناشتا آزمایشگاه قند خون بده بگو دو ساعت بعد هم داری خودشون میدونن بعد از صبحانه دو ساعت که گذشت میری قند میدی یعنی جوری برو آزمایشگاه که سر دو ساعت بعد از صبحانه اونجا باشی
عزیزم من تحت نظر دکتر رجب بودم که تو ایران و دنیا حرف اول رو میزنه یه سرچ کنی متوجه میشی اصلا با شربت قند قبول نیست کی میگه قند خالص بخور اونم بعد از یکساعت توقع داشته باشی پایین باشه نه به نظر من که قندت بالا نیست اگه اونجوری که گفتم بری بگیری واسه اینکه خیالت راحت بشه برو فردا آزمایشگاه بده ببین