2777
2789

شما اطرافتون کسایی رو دید که با هم رابطه دارن و اصلا و ابدا به روشون نمیارن و خیلی حرفه ای نقش بازی میکنن؟؟من یکی رو‌میشناسم  که بهم گفته دوست پسر دارم و خیلی دوسش دارم حتی صداشو برام گذاشت همه ی خانوادش هم میدونن دوسش داره ..دختره منشی  شوهرمه تا حدودی هم تو محیط کار با هم خوب نبودن گاهی وقتا  جلو همه شوهرم ضایعش میکرد داد ..داد میزد سرش .. دختره میگفت نمیام دیکه سر کار بعد دو روز میشنیدم دو باره برگشته ..تو محیط کار هم جدی ین ..حتی یه بار برادر همین دختره رو اورده بود سر کار یه روزه دعوا باش کرد و اخراج کرد برادرشو    

ولی یه بار تو گوشی شوهرم دیدم همین دختره پیام عاشقانه فرستاده 

شوکه شدم 

نتونستم ثابت کنم

فقط دعوا و سر و صدا کردم 

خودمو زدم

اخرش خودمو به مشت خیالات تو مغزم که باور کردنی نبود برام دختره بام دوست بود همه چیزشو بهم میکفت

واا

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرشو‌ نفهمیدم. دخترع باهات دوس بود؟

اره دختره با اسی دوست بوده با شوهرشم رابطه داشته

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اخرشو‌ نفهمیدم. دخترع باهات دوس بود؟

دختره اول منشی که شد ‌بعد کم‌کم با هم اشنا شدیم 

چند باری که میرفتم محل کار 

اونجا با هم حرف میزدیم و صمیمی شدیم بام دردلمیکرد 

منم از تجربیاتم براش میکفتم و این حرفا

ببخشید ولی این چیزی که گفتی یاد فیلم ترکی بازگشت به خانه افتادم😐

خودم هم موندم این ماله پارساله 

شوهرم خیلی احتیاط میکنه چون میدونه حساس شدم بعد اون دعواها

سنمون کم. نیست بچه داریم 

خیلی خوبیم با هم 

مغزم همش درگیره به روم نمیارم داغووووونم

ببخشید ولی این چیزی که گفتی یاد فیلم ترکی بازگشت به خانه افتادم😐

برا خودم هم باور کردنی نیست 

خیلی معمولین تو محیط کار 

شوهرم هم خیلی راحت تو خونه کاری چیزی داشته باشه حرف میزنن یا درموردش میکه البته کاری

حتی بعد از اون جریانات که دوباره برگشته هم صحبت میکنه

حالا نمیدونم 

من خیلی حواسم هست ریز ریز کارا رو در نظر میگیرم

یه چیزایی میبینم شاید خیلی نکات کوچیکی باشن ولی اشفته میکنه 

بگم؟

سلام

اصلا قصدم قضاوت کردن نیست، فقط نظر خودم رو میدم، ممکنه حتی درست هم نباشه.

بنظرم تو این مواقع، بدترین کار، دعوا و جنجاله.

گاهی یه پبام عاشقانه یا رابطه کوچیک، به معنی خیانت و از هم پاشیدن زندگی نیست. بلکه یه امتحان کردن یه تجربه اشتباهه، گاهی با محبت بیشتر، خود طرف شرمنده میشه و به راه درست بر میگرده. مهم اینه که آدم باید بخاطر زندگیش بجنگه و حفظش کنه و میدون رو برای حریف خالی نکنه، چون ارزششو داره.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍