2777
2789

تو یه جمعی از خانومای متاهل و بچه دار بودم؛ بحث کافی شاپ و اینا بود. یکی شون گفت من بعضی روزا بعد اینکه کارم تموم میشه میرم فلان کافی شاپ یه چیزی میخورم و داشت تعریف میکرد که یکی دیگه از خانوما با لحن سرزنش کننده گفت مگه میشه؟ من هیچ وقت بدون شوهر و بچه م اینجور جاها نمیرم اصلا از گلوم پایین نمیره.

بختت زن ایرانی. که نمیتونی یه آبمیوه هم فقط برای خودت بخوای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هرکسی یه جور راحته نه میشه به ایشون خرده گرفت نه اون که بدون خانوادش راحته مهم اینه که خودش حالش خوب باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

منم اینجوری ام و شوهرم هم همینطوره هیچوقت بدون هم همچین جاهایی نمیریم یا چیزی نمیخوریم 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اون خانم اشتباه میکنه ک بدون شوهر و بچش حتی همچین کار ساده ای هم‌ نمیکنه نتیجش رو هم بعدا میبینه   ربطی به زن ایرانی نداره اون با تفکرات مسخرش خودشو محدود کرده و حالا نمی تونه راحتی و آزادی بقیه رو ببینه برای همین سرزنش میکنه بقیه رو

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ربطی به ایرانی نداره منم نمیخورم شوهرمم نمیخوره بعد از ۲۲ سال زندگی مشترک تا حالا یه بستنی برای خودش تنها نخریده منم همینطور چرا همه چیو اینطوری تحلیل میکنید البته اگر کسی این کارو بکنه و تنهایی بخورن من سرزنشش نمیکنم چون دلش خواسته اونطور باشه