2777
2789
عنوان

سگ توی این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 90 پست
😂همیشه اینطور بوده ،ولی رنجی هم نمیکشیدماما بعد که اومدم خونه تعریف کردم ،همه گفتن خاک تو سرت 😕

عزیزززم منم اوایل خونه مادر شوهرم اینا کلی مهمون میومدم من ظرف میشستم😐ی کوه ظرف

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تابستون خونه مادربزرگم بودم سیزده چهارده سالم بود ،همه میخوردن اخرش بمن میگفتن ظرفا رو بشور😐

خیلی دلم سوخت دوست مامانم سرطان داشت رفت تهران عمل کنه دختر ۱۲ سالش برای دوتا برادر بزرگ و باباش کار میکرد

عزیزززم منم اوایل خونه مادر شوهرم اینا کلی مهمون میومدم من ظرف میشستم😐ی کوه ظرف

چی شد که دیگه نَشُستی؟ ولی از یه طرف میگفتم که اونام غذا درست میکنن و منم باید یکاری بکنم خب🏃🏃

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
خیلی دلم سوخت دوست مامانم سرطان داشت رفت تهران عمل کنه دختر ۱۲ سالش برای دوتا برادر بزرگ و باباش کار ...

وای دقیقا.منم بچه بودم مامانم نبود ،بابام هی داد میزد ،جارو ،ظرف ،غذا ،لباس ..همش با دختره 😭اگه نمیکردم کتک بود ،خیلی وقتا تو سرما و گرما تو حیاط میشستم تا بخاطر دستورای زیادی که میداد و نمیتونستم انجامش بدم ،کتک نخورم😂😂😂وای زندگیم نوبره بخدا

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
زنا حمالشون نیستن خرید مرغ و گوشتم زحمتی نداره  فقط تبعیض جنسیتی تو این موضع ها نیست کل زندگ ...

فکر میکنی زحمتی نداره😅 پول دراوردن خیلی سخته 

کار خونه زحمت زیادی نداره

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
زنا حمالشون نیستن خرید مرغ و گوشتم زحمتی نداره  فقط تبعیض جنسیتی تو این موضع ها نیست کل زندگ ...

خریدشون کاری نداره ولی پولی که درمیارند تابتونندمرغ وگوشت بخرندخیلی هم زحمت داره اون تواین اوضاع اقتصادی من همیشه دلم واسه شوهرم میسوزه چون واقعاخیلی زحمت میکشند

خریدشون کاری نداره ولی پولی که درمیارند تابتونندمرغ وگوشت بخرندخیلی هم زحمت داره اون تواین اوضاع اقت ...

خیلی از خانم ها هم شاغلن نمیشه گفت برا اینکه میرن سر کار زنا براشون کار کنن کار خونه فقط برای زنا نیست همونطور کار بیرون از خونه فقط برای مردا نیست