خدایش چه وضعشه جایی مهمونیم مردا غذاشونو خوردن رفتن نشستن با گوشی هاشون کار میکنن ما باید جلشون خم و راست شیم سفره جمع کنیم ظرفا رو هم بشوریم مهمونی هم فقط برای مرداس زنا کلا اسایش ندارن لعنت به تبعیض جنسیتی
خیلی از خانم ها هم شاغلن نمیشه گفت برا اینکه میرن سر کار زنا براشون کار کنن کار خونه فقط برای زنا نی ...
ببین خانومی که سرکارنمیره وظیفه اش کارخونست دیگه پس میخوادچیکارکنه مردهم وظیفه اش اینکه خرج ومخارج خونه روبیاره ولی وقتی زن هم شاغل باشه مردهم بایدتوخونه کمک کنه چون جفتشون شاغل هستند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خریدشون کاری نداره ولی پولی که درمیارند تابتونندمرغ وگوشت بخرندخیلی هم زحمت داره اون تواین اوضاع اقت ...
آره عزیزم منم این صحبت شمارو کاملا قبول دارم .....طفلی ها گناه دارن هم کار بیرون کنن هم بخوان تو خونه کار کنن ما خانوما حداقل توی خونه میتونیم استراحت کنیم یا دو دقیقه بشینیم اما اون بیچاره ها چی از صبح تا شب باید کار کنن آخرشم که میان خونه غر زدنای مارو تحمل کنن .....انصافا گناه دارن به نظر من حقوق مرداست که داره پامال میشه 😔😔😔
آره عزیزم منم این صحبت شمارو کاملا قبول دارم .....طفلی ها گناه دارن هم کار بیرون کنن هم بخوان تو خون ...
دقیقا من شوهرم اصلاتوخونه کارنمیکنه یعنی خودم بهش اجازه نمیدم چون اینقدربیش ازحدبیرون ازخونه خسته میشه که دیگه وقتی میادخونه بایداستراحت کنه مگه ماچیکارمیکنیم توخونه که اینقدربعضی خانوم هامینالند من خودم هرروزگردگیری وجارومیکنم واشپزی ولی تایم استراحتم هم خیلی زیاده مگه اپالون هوامیکنیم که شوهرمون روهم خسته وکوفته بیاندکارکنندتوخونه اصلا وجدانتون قبول میکنه من که عمرابزارم حالاهرچی میخواندبهم بگن عصرحجریاهرچی ولی زن ومردوظیفشون مشخص هستش زنی که خاندارهستش پس موظف هستش کارخونه روبه نحواحسنت انجام بده وهمچنین مردی که کارمیکنه موظف هستش مخارج زندگی روتامین کنه