2777
2789
عنوان

سگ توی این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 90 پست
خونه مامرداهم کارمیکنن.مثلاداداشم میوه وچایی میبره

داداشت چقد خوبه داداش من دارم غذا میخورم صدام میکنه برام اب بیار حالا من که نمیارم ولی فک میکنه وظیفه منه

خیلی از خانم ها هم شاغلن نمیشه گفت برا اینکه میرن سر کار زنا براشون کار کنن کار خونه فقط برای زنا نی ...

ببین خانومی که سرکارنمیره وظیفه اش کارخونست دیگه پس میخوادچیکارکنه مردهم وظیفه اش اینکه خرج ومخارج خونه روبیاره ولی وقتی زن هم شاغل باشه مردهم بایدتوخونه کمک کنه چون جفتشون شاغل هستند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از خانم ها هم شاغلن نمیشه گفت برا اینکه میرن سر کار زنا براشون کار کنن کار خونه فقط برای زنا نی ...

خیلی مردا حقوق زن شون رو میگیرن چون لطف کردن اجازه دادن زن بره سر کار و تازه اگه زن به کار خونه نرسه باید قید شغلشو بزنه

داداشت چقد خوبه داداش من دارم غذا میخورم صدام میکنه برام اب بیار حالا من که نمیارم ولی فک میکنه وظیف ...

داداش منم وقتی تنهاباشیم اینطوری اذیتم میکنه ولی جلومهمون گفتم دوست ندارم خم و راست شم خودش کارمیکنه،،،البته منم چایی میریزم یاظرفارومیشورم....

شمابادلیل باهاش حرف بزن حتمامیپذیره

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
عزیزم خیلی از خانم ها هم‌شاغلن

من خودم شاغلم روزی با صدنفر سرکله میزنم پول دراوردن واقعا سخته

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
خریدشون کاری نداره ولی پولی که درمیارند تابتونندمرغ وگوشت بخرندخیلی هم زحمت داره اون تواین اوضاع اقت ...

آره عزیزم منم این صحبت شمارو کاملا قبول دارم .....طفلی ها گناه دارن هم کار بیرون کنن هم بخوان تو خونه کار کنن ما خانوما حداقل توی خونه میتونیم استراحت کنیم یا دو دقیقه بشینیم اما اون بیچاره ها چی از صبح تا شب باید کار کنن آخرشم که میان خونه غر زدنای مارو تحمل کنن .....انصافا گناه دارن به نظر من حقوق مرداست که داره پامال میشه 😔😔😔

پسر مجرد ندارین؟

فعلا برادرم سن ازدواجش هست ک متاسفانه به دایی هام رفته تنبله تنبل😐🖐️

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
خیلی سعی کردم

اولین مرحله اینه تونری خونه کسی کرونابهترین بهونس چندتابهون خاله زنکیم جور کن بگو فلانی بهم توهین کردو اذیتم کردونمیخوام ریختشو ببینم😂

بعددیگه مهمونم راه نده بگو نیستم مریضم دروباز نکن

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
چی شد که دیگه نَشُستی؟ ولی از یه طرف میگفتم که اونام غذا درست میکنن و منم باید یکاری بکنم خب🏃🏃

آره منم همین فکرم میکردم  اما الان اگه خیلی باشه ب خواهرشوهرم میگم لاقل بیا کمک🤕

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
آره عزیزم منم این صحبت شمارو کاملا قبول دارم .....طفلی ها گناه دارن هم کار بیرون کنن هم بخوان تو خون ...

دقیقا من شوهرم اصلاتوخونه کارنمیکنه یعنی خودم بهش اجازه نمیدم چون اینقدربیش ازحدبیرون ازخونه خسته میشه که دیگه وقتی میادخونه بایداستراحت کنه مگه ماچیکارمیکنیم توخونه که اینقدربعضی خانوم هامینالند من خودم هرروزگردگیری وجارومیکنم واشپزی ولی تایم استراحتم هم خیلی زیاده مگه اپالون هوامیکنیم که شوهرمون روهم خسته وکوفته بیاندکارکنندتوخونه اصلا وجدانتون قبول میکنه من که عمرابزارم حالاهرچی میخواندبهم بگن عصرحجریاهرچی ولی زن ومردوظیفشون مشخص هستش زنی که خاندارهستش پس موظف هستش کارخونه روبه نحواحسنت انجام بده وهمچنین مردی که کارمیکنه موظف هستش مخارج زندگی روتامین کنه

تو پسری😡😡😡😒😒😒

🤦‍♀️🙎‍♀️نههههه بابااااا چی میزنی؟؟؟ چی گفتم مگه؟؟

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟