2777
2789
عنوان

خانمای بارداری ک از زایمان میترسین و بقیه خانمای شجاع بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 69 پست
چرا جوری حرف میزنی که بقیه رو متهم به دروغ گویی میکنی دقیقا ۳۰ روز پیش زایمان کردم به حدی سخت بود که ...

دقیقا من می فهممتتتتتت خواهر

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چرا جوری حرف میزنی که بقیه رو متهم به دروغ گویی میکنی دقیقا ۳۰ روز پیش زایمان کردم به حدی سخت بود که ...

عزیزم اروم باش من ب کسی دروغگو نگفتم ک ....

ان شاا.. تن خودتو نی نی قشنگت سلامت باشه قدمشم مبارک😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری که تو تعریف کردی من تا مغز استخونم درد گرفت با این که تجربه نکردم ولی ترسیدم 😢

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اینجوری که تو تعریف کردی من تا مغز استخونم درد گرفت با این که تجربه نکردم ولی ترسیدم 😢

خدا قدرت تحملش رو به مادر میده

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

حالا من بعد دوسال از سزارینم اختیاری طبیعی زایمان کردم😎😊

ببین من حرفم اینه که نمیشه برای همه یه نسخه پیچید یکی آسونه یکی سخت ولی من نمیتونم به شخص شما با اطمینان بگم زایمان راحتی خواهی داشت یا سخت؟؟!

میدونی با این دقیق نوشتنت چه لرزی به تنم انداختی؟

انقد ک از ترس گریه م گرفت

واسه اثبات راستگوییتون لازم نیست اینجور هم دقیق بنویسین اونم تو تاپیکی که صددرصد مطمعنین چندین زن حامله هستن ک واسه اولین بار میخان زایمان کنن

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
میدونی با این دقیق نوشتنت چه لرزی به تنم انداختی؟ انقد ک از ترس گریه م گرفت واسه اثبات راستگوییتون ...

اگه ترس به تنت انداختم معذرت میخوام ولی وقتی استارتر جوری گفت که همه اونهایی که میگن زایمان سخته دروغ میگن واقعا ناراحت شدم ولی توی نظر بعدیم گفتم که همه یه جور نیستن جاری خودم میگفت اینقدر زایمانم راحت بود که خودم باور نمیکردم.