2777
2789
عنوان

خانمای بارداری ک از زایمان میترسین و بقیه خانمای شجاع بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 69 پست
گلم ترمیم با دوتا بخیه حل نمیشه از داخل هم بخیه میکنن متاسفانه هیشکی هم رایگان انجام نمیده رایگان ...

من دولتی رفتم 

زیاد هم بخیه خوردم خدایی عالی بخیه زده اصلا انگار نه انگار زایمان کردم 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من یک ماه بیمارستان میمونم اورژانسی که میشه زود میبرن اتاق زایمان حتی به خانوادمم خبر نمیدن  ...

گلم خودت تلفن همراه ببر

ماما همراه هم از اول بستری شدنت  نمیاد

اکثرا ۵سانت ک شدی یا دردات به فاصله دو دقیقه رسید میاد

من به جات بودم ۵تا رو حداقل میاوردم😆

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بخدا ذره ای اغراق یا دروغ نمیگم من حتی ساکم نبردم 

منم راحت بود هر دوتاش بجز لحظه اخر که مرگ میبینم ..ولی کلا خوب هم نیست به بقیه بگیم راحت بود یا فک میکنن دروغه یا به چششون میای.بعدیتو بد زایمان میکنی#😀

من دولتی رفتم  زیاد هم بخیه خوردم خدایی عالی بخیه زده اصلا انگار نه انگار زایمان کردم 😁

عالیه گلم

دولتی بیشتر شانسیه مونده بیفتی دست یه دانشجو که تازه کاره و داره یادمیگیره یا دست مامای با سابقه ی بخش

همه حرف شما رو میزنن بخدا ولی ن همین دوتا کافیه

چرا بیار

والا من ۱۹ساعت سر زایمانم درد کشیدم

بعدش گفتم سومی هم میارم😂

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

کدوم شهری؟ قبلش به دکترت میگفت دوتا بخیه چیه شاید اگه میگفتیرمیزد

بابا اونجا بیمارستان دولتی هست برا بیمه سلامت ها هم رایگانه و بیمارستان اموزشی و پر خطر هست منو که خیلی پرخطرم فقط اونجا قبول میکنه باور کن اونقد سرشون شلوغه هر دقیقه یک یا دو نفر زایمان میکنه انگار غسالخونه است😂😂

سزارین هم رایگانه برا اونا که سزارین دوم یا چندمشونه که باید سز بشن باور کن تو یه شیفت دکتر ۱۳ تا شزارین داشت فقط تو یه شیقفت ها یه نفر هم دوباره اومد دکتر گفت خسته شدم بمونه برا شیفت بعدی دکتر بعدی انجام بده 

برا زایمانا هم دوتا بخیع میزنن میرن سر ان یکی 😂😂😂

چرا جوری حرف میزنی که بقیه رو متهم به دروغ گویی میکنی دقیقا ۳۰ روز پیش زایمان کردم به حدی سخت بود که اگه بخوام شدتش رو بگم رفتم اون دنیا وبرگشتم میدونی چه جوری؟؟؟؟

میدونی از شدت درد مدفوع کنی یعنی چی؟

میدونی پاره شدن پرینه با فشار سر بچه یعنی چی؟

میدونی درد بخیه های پرینه طوری که ورود وخروج سوزن جیغت رو ببره هوا یعنی چی؟؟؟؟

میدونی از شدت درد جیغهایی بکش که صدات بگیره یعنی چی؟؟؟

بدن هرکس با بقیه فرق داره نمیشه گفت شما که راحت زایمان میکنی همه مثل شما هستن وبقیه دروغ میگن که زایمانشون سخت بوده!!!!

منم راحت بود هر دوتاش بجز لحظه اخر که مرگ میبینم ..ولی کلا خوب هم نیست به بقیه بگیم راحت بود یا فک م ...

اتفاقا من برا زایمان اولم بعد ک اومدم خونه هرکس میومد دیدن بچم مامانم و مادرشوهرم بهش میگفتن واااااااای بیچاره دخترم مرد وزنده شد از بس دردکشید😂😂😂😂قیافه من اون لحظه😐🤔

عالیه گلم دولتی بیشتر شانسیه مونده بیفتی دست یه دانشجو که تازه کاره و داره یادمیگیره یا دست مامای ب ...

والا منو یه مامای با ساااااابقه و معروف بخیه زد ، افتضاااااااح

بعد چندروزم رفتم پیشش دوباره زخم کرد دوخت مرررردم و زنده شدم....