2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدین حق با کیه

286 بازدید | 27 پست

هر وقت خونه میخوام اجاره کنم یا قولنامه کنم،،پدرم برا اینکه طرف ارزون تر بده میگه این شوهرش فوت کرده ،،،حالا امشبم میخواستم یه مغازه اجاره کنم برا خیاطی،،حدس میزنم گفته قبلا گفتم راضی نیستم کسی بفهمه تا راحت کار کنم خوشم نمیاد از ترحم کسی،،حالا حق دارم زا من خیلی حساسم،،،حالا طرف هیچم کم نکرد،،،و چن بارم گفت واقعا اجاره رو میتونید بدین باز چن ماه دیگه خالی نکنید

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی چقدر دلسوزه😍 میخواد کمکت کنه اما نمیدونه راهش چیه❤

راهش چیه

من از دلسوزی دیگران خوشم نمیاد

فکرم اشتباه یا من خیلی حساس شدم

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است
تحرم ک فکر مثبتشه(البته که نیست منظورم مقایسه با سو استفاده) باعث میشه دیگران بخان ازت سو استفاده کن ...

میگن تو خیلی حساسی

تو فامیل  برام مام نیست،،ولی دوس ندارم تو محل کار بدوننن

من بودم قاطی میکردم حق داری😂😂  ولی احتمالا نیتش خیره

حالا پدرم قهر کرده که تو اشتباه میکنی من نگفتم،،،ولی مطمئنم 

اخی چقدر دلسوزه😍 میخواد کمکت کنه اما نمیدونه راهش چیه❤

چی بگم به پدرم که بی خیال بشه نگه همه جا و در عین حال ناراحت نشه

میگن تو خیلی حساسی تو فامیل  برام مام نیست،،ولی دوس ندارم تو محل کار بدوننن

تو حق داری 

چه بخای کسی بدونه و چه ندونه تصمیم خودته و متاسفانه با جامعه پر خطری که ما داریم با حرف و کارای بیخود اذیت میکنن صلاح خودتو فقط خودت میدونی 

پدرت رو هم همینطور متقاعد کن 

راهش چیه من از دلسوزی دیگران خوشم نمیاد فکرم اشتباه یا من خیلی حساس شدم

بنظرم اشتباه فکر میکنی

خودت وقتی مادر شدی متوجه میشی

پدر و مادر نمیتونن دلسوز بچه نباشن...

مامان آراد و ماهان😍
بنظرم اشتباه فکر میکنی خودت وقتی مادر شدی متوجه میشی پدر و مادر نمیتونن دلسوز بچه نباشن...

میدونم از روی دلسوزی،،،ولی چرا نمیتونم خودمو متقاعد کنم که برام مهم نباشه که همکارام و غریبه ها بدونن،،،راهکار چیه