2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
بنظرم اشتباه فکر میکنی خودت وقتی مادر شدی متوجه میشی پدر و مادر نمیتونن دلسوز بچه نباشن...

اشتباه فکر من چیه

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی

میخواد کمکت کنه...مثلا میخواد بگه رو پای خودتی که تخفیف بدن

قدر باباتو بدون

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
راهش چیه من از دلسوزی دیگران خوشم نمیاد فکرم اشتباه یا من خیلی حساس شدم

خب بهش بگو دفعه دیگه نگه، اگه بدتون میاد، 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
الهی میخواد کمکت کنه...مثلا میخواد بگه رو پای خودتی که تخفیف بدن قدر باباتو بدون

واقعا

من اینجوری فک نمیکنم، ،کمکی در کار نیست فقط حس ترحم

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است
خب بهش بگو دفعه دیگه نگه، اگه بدتون میاد، 

هزار بار گفتم،،،میدونه خیلی حساسم ولی فک میکنه شاید تخفیف بدن

چطور بی خیال باشم

هزار بار گفتم،،،میدونه خیلی حساسم ولی فک میکنه شاید تخفیف بدن چطور بی خیال باشم

فک نکنم کسی بخوادتخفیف بده تواین اوضا حالا که تخفیف ندادن چرااهمیت میدی، حالا حرفی زده، بیخیال باش

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
به نظرم داری بزرگش می کنی و خودت حساس شدی 

چطوری بچه ها حساس نباشم اخه

فقط دوس ندارم غریبه ها بدونن

چطوری بچه ها حساس نباشم اخه فقط دوس ندارم غریبه ها بدونن

ببین من الان که شنیدم بهت حس ترحمی نداشتم 

چون خب اتفاقه، 

مثل طلاق 

زیاده شده 

دیگه مثل قدیم نیست که سریع واکنش نشون بدیم .

پس خودتو درگیرش نکن 

مطمین باش برای دیگران هم انقدر نیست که بخوان بهش فکر کنن یا ترحم کنن