2789
عنوان

قضیه اباس عروس میلیاردی چیه؟؟میگن جنجالی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 87 پست
یادمه ۳تادخترداشت گفت میخوام سومی روایران بدنیابیارم😂😂😂😂اصلا رو هم اثلا نوشته بود🤣🤣🤣

شاید ترکیه اصلا رو اثلا مینویسن😀😀

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر بایدن🤩🤩🤩وای خدایه منننننن  منم سادع زود باورم😂😐

منم لبای عروسیم با پر بود ک تک تک الیافش از طلای اب شده بود😂😂😂

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
آخ اثلا😂😂😂😂😂 هنوزم امضای یه کاربره  ولی اسمش یادم نیست😣

منم🤣🤣اسمش یادم نیست

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
من اون موقع خاموش بودم یه تاپیک در مورد مهاجرت به ترکیه بود اینم اومد استارتر رو سر کار گذاشت گفت 15 ...

اخ اره😂😂 بعد کاربرا مسخره اش کرده ان که تو سه میلیارد پول لباس عروس دادی یه دهه پیش! اونوقت چطور تو و خواهرت پول دو تا گوشی جداگونه نداشتید😂

اخ چقدر خندیدیم اون تاپیک😂😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
🤣🤣🤣

بیچاره استارتر همش ازش می‌پرسید چطور سرمایه گذاری کردی و چقد سرمایت بود تنهایی اذیتت نمیکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یه تاپیک بود درمورد مهاجرت به ترکیه راهنمایی خواسته بود یه کاربر گفت من نمی‌دونم چند سال پیش رفتم ا ...

والاخواهرمن ۶ماه ی بارمیره میاد تفریحی کل خرجاشوبزاری روهم ۱م نمیشه اونم الان تواین گرونی

بعدچطور ده سال پیش۱۵م کرایه داده😅😂

لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستیدممنونم💔😭
یه تاپیک بود درمورد مهاجرت به ترکیه راهنمایی خواسته بود یه کاربر گفت من نمی‌دونم چند سال پیش رفتم ا ...

میگم تو سایت تلگرام سایت روزگارانی در چوکوروا نیستی؟

روز محشر به خدا خواهــم گفت آنکـه از مـن تو گرفتــی همـه ی جانـــــم بود💔
بیچاره استارتر همش ازش می‌پرسید چطور سرمایه گذاری کردی و چقد سرمایت بود تنهایی اذیتت نمیکنه

عزیزمممم😂😂😂

یادمه همون کاربری که خیلی کنجکاو و علاقمند بود یهو شورش کرد😂😂😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***