2789
عنوان

قضیه اباس عروس میلیاردی چیه؟؟میگن جنجالی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 87 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه تاپیک بود درمورد مهاجرت به ترکیه راهنمایی خواسته بود

یه کاربر گفت من نمی‌دونم چند سال پیش رفتم اونجا با سرمایه‌گذاری

پرسیدن چقدر؟ گفت ده سال پیش مثلا ۱۵ میلیارد (دقیق یادم نیست عددش)

گفتن زیاد بوده

گفت نه بابا من لباس عروسم ده سال پیش سه میلیارد تومن قیمتش بود😑

دیگه معروف شد بچه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بابا بایدن خوبه؟؟  کاخ سفید خوش میگذره😂😂😂

بدنیس فعلا یکم سرما خورده کاخ سفیدم اوکی جون میده براقلیون دوسیب😁

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

من اون موقع خاموش بودم یه تاپیک در مورد مهاجرت به ترکیه بود اینم اومد استارتر رو سر کار گذاشت گفت 15 سال پیش لباس عروسم چند میلیارد شده همه کف کرده بودن بعدم میگفت وقتی 16 سالش بوده پدرش بهش یک میلیارد داده اونم توی ترکیه سرمایه گذاری کرده و الان یه شرکت داره و به خاطر زایمانش اومده ایران،، وقتی هم به تایپیک اش نگاه کردن گفت این کاربری با خواهرم مشترکه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

((((((((کسب درآمد اینترنتی )))))))

این کار دارای تضمین واقعی است

لطفا متن را کامل بخوانید

نحوه کار کردن با این روش به این حالته که شما میاید در مورد یکی از صدها موضوعی که ما بهتون معرفی کردیم و یا هر موضوع دیگه ای که خودتون دوست دارید یک سری مطلب جمع آوری میکنید و بعد اونها رو توی سایت های مخصوصی که بهتون گفته میشه میذارید و از همون مطالب درآمدزایی فوق العاده بالا و تضمینی میکنید

_درآمد روزانه200 تا 600هزار تومان

_همراه با مستندات جهت اثبات درآمد

_کاملا راحت و قانونی در سایت های ایرانی و معتبر

_همراه با پشتیبانی از طریق واتساپ

_این کار به هیچ وجه نیاز به زیر مجموعه گیری نداره

_تلگرام و اینستا نیست

_آمازون نیست

_بورس نیست

_بیت کوین و ارز دیجیتال نیست

_تایپ و ترجمه نیست

_فروش کارت شارژ نیست

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مستندات لطفا به وبلاگ زیر مراجعه نمایید...

http://poolsazy2.blog.ir/page/a18

این فرصت طلایی رو از دست ندین...

با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر برای شما عزیزان🌹

یه تاپیک بود درمورد مهاجرت به ترکیه راهنمایی خواسته بود یه کاربر گفت من نمی‌دونم چند سال پیش رفتم ا ...

یادمه ۳تادخترداشت گفت میخوام سومی روایران بدنیابیارم😂😂😂😂اصلا رو هم اثلا نوشته بود🤣🤣🤣

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
یادمه ۳تادخترداشت گفت میخوام سومی روایران بدنیابیارم😂😂😂😂اصلا رو هم اثلا نوشته بود🤣🤣🤣

آخ اثلا😂😂😂😂😂

هنوزم امضای یه کاربره 

ولی اسمش یادم نیست😣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***