2789
عنوان

نامزدم سر من مامانشو گریه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 145 پست

ی نگاه ب تاپیکات انداختم

حالا نامزدتم همچین اش دهن سوزی نیست

کاش ی مهارتی یاد بگیری یا درس بخونی

ب فکر چند سال بعدت باش

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دم نامزدت گرم که دمشونو از همین اول چید

توام با سیاست برو تشکر کن بگو من واقعا دوست نداشتم روزی روزگاری روم به روی مامانت و خانوادت باز بشه

مرسی که دفاع کردی نذاشتی من حرفی بزنم ( اینم بگو که فکر نکنه اگر خودش حرفی نکنه توام دور از جون لال میشینی اونا رو نگاه میکنی )

از الان بنشونشون سر جاشون که دیگ تو زندگیت دخالت نکنن

اگر خانواده حمایتگر داری به اونام بگو که بدونن این داستانو

عجب

شما همون کاربری نیستید مادرشوهرتون به همه چی دخالت میکرد

والله حق با شما بود بدرککه گریه کرد تو هم گریه کن بگو منو ببر خونه مون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یاخدا اینا کین برای ی ناخون چ. وحشین

شما اصلا بروی خودت نیار لطفا ولشون کن

دفعه دیگه هرچی گفتن سریع جواب بده سری بعد حتما کاشت میکنی رنگ جیغ بزن و ناخونت بلند تر باشه😂

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بنظرم بهتر بود نامزدم چیزی گفت اگه من میگفتم میشدم آدم بده

تو برو پیش نامزدت ازش تشکر کن بگو چند روزه هرچی گفتن تیکه انداختن من هیچی نگفتم ممنونم ازت که ازم دفاع کردی .من تو زندگیم فقط به حرف تو گوش میدم .اینجوری بیشتر بهت جذب میشه

به جز دخالت کاری ندارن... به منم گیر میدن چرا مانتوت کوتاهه... چرا لباسات اینجوریه.. چرا موهات بیرونه... چرا آرایش کردی... چرا بارداری... چرا دست به سیاه وسفید نمیزنی... چرا بلد نیستی مثل کوزت کار کنی.... جواب من یه لبخند.... وکار خودم رو میکنم... فکر میکنم یه رادیو در حال حرف زدن... وبهش بی توجه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

از نظر فرهنگی و اعتقادی خیلی با خانوادش فرق داری؟ اگه اره که به نظرم یه کم مراعات بکن چون پدرشوهرت ه ...

از لحاظ فرهنگی کلا اونا یه لول دیگه ان با من

ولی من از اول همه چیم خوب بوده با حجاب و اینا فقط به خودم میرسم برای بار اول تو دوران نامزدی کاشت کردم دعوا درست کردن