2789

مو بریزم دور?

آخه میخوام دختر خوبی بشم و کمتر خودمو اذیت کنم......و خانواده ام گرچه هیچ محبتی ندیدم هیچ محبتی ولی....ته قلبم واقعان شکسته،ازهمه چیز😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با یه جمله نمیشه کهباید راجع بهش کتاب بخونی، مقاله بخونی سرچ کنی و زحمت بکشی برای کنترل خشم

خب نمیتونم حتی وقتی عصبی بشم همون کتابو پاره میکنم....

واسه همین آمدم اینجا...

خب نمیتونم حتی وقتی عصبی بشم همون کتابو پاره میکنم....واسه همین آمدم اینجا...

وسط عصبانیت که نباید کتاب بخونی

همیشه هم که عصبی نیست

واسش برنامه بریز که مثلا سرچ کنی کتاب برای کنترل خشم چیه، بگیرش و بخونش تا بدونی د لحظه هایی که عصبی هستی چکار باید بکنی، یا حتی از یه روانشناس کمک بگیر، میدونم هزینه ها چجوریه اما سعی کن برای روح و روانت هزینه کنی چون مهمه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
وسط عصبانیت که نباید کتاب بخونی همیشه هم که عصبی نیستواسش برنامه بریز که مثلا سرچ کنی کتاب برای کنتر ...

توی محیط من هستش عصبی بودن

چون مغزم نمیکشه از هیچی..... از،آدم های دور اطرافم خستم خیلی نمیدونم چکارکنم ک حالم خوب شه دلم میخواد ها ولی.....

گند میزننن ب حالم باورت میشه

خب چطوری خوب شم بعدام کی حاضره توی این دوره زمونه ازدواج کنه

بهترین روانشناس خودتی

روی خودت کار کن

صبور تر باش

سریع واکنش نشون نده

قبل خواب به کارهای روزانه خودت فکر کن

هر کدوم رو نپسندیدی فردا سعی کن انجام ندی

بهترین خودت باش

وسط عصبانیت که نباید کتاب بخونی همیشه هم که عصبی نیستواسش برنامه بریز که مثلا سرچ کنی کتاب برای کنتر ...

وسط عصبانیت کتاب نمیخونم وقتی که میخونم یکی وسط خوندن گند میزنه ب اعصابم درجا پاره ش میکنم....نمیدونم چرا اینجوری شدم قبلان اینجوری نبودم 10تاصلوات میفرستادم ی نفس عمیق ب خوندن ادامه میدادم،ولی الان...

بهترین روانشناس خودتیروی خودت کار کن صبور تر باشسریع واکنش نشون ندهقبل خواب به کارهای روزانه خودت فک ...

خب یکی گند میزنه ب اعصبابم نمیتونم واکنش نشون ندم یا مثلان کتک بی،دلیل بخورم نمیتونم واکنش نشون بدم....

خب چه فکری وقتی ک درطول روز عصبی هستم.....

مآل من بدتره خیلیی

از کجا میدونی عزیزم من اوضاعم بدتر از تو هست یا تو از من

من جوری هستم که دوست پسرمو کتک زدم شوهرمو زدم همه ازم فراری هستن جالبه همشونم دوست داشتم از ته دلم اما نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم تازه خودم دماغ خودمو زدم شکستم از حرصم باورت میشه😅