2777
2789

مخالفم 

حتی دوستی مجازی بدرد نمیخوره و من تجربه بدی از آدم‌مجازی داشتم

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دنیای واقعی نمی شه اعتماد کرد چه برسه به مجازی

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

من میخوام همین کارو کنم😐😐😐😐😐😐

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

اونم مث خاستگاری سنتی.. هم ممکنه خوب از آب دربیاد  هم بد...  اینهمه طلاق  اکثرا خاستگاری سنتی بودن... پس نمیشه نظری داد...

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...