2777
2789

شوهر خواهرم اصلن به خواهرم احترام نداره. شوهرش دوست نداره خواهرم کار بره اونم افسردگی گرفته. دوتا بچه داره. یکی ۷ یکی ۲. رفت و امد با مردم دوست نداره. مادرشوهرش از اون سر دنیا به همه چیش دخالت دارن و پسرشونو تحریک میکنن علیه خواهرم. خواهرمم از ما دوره کلن دور و برش کسیو نداره. 

البته امکان داره جاهایی اشتباهات خواهرمم باشه ولی نمیدونم چی چون خودش برای ما اینجوری میگه. 

بنظرتون خواهرم چیکار میتونه بکنه یکسالی میشه افسردگی هم گرفته!

خودش باید زندگیشو بسازه و بره پیش مشاور

یکجانبه نمیشه قضاوت کرد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهر مهربونش در حال مرگ هست. طرف ۴ تا پسر داره ولی فقط مادرش میتونه گوش این پسرو پر کنه و همش از ...

عجببببب فک نکنم بشه کاریش کرد این مردو 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭