خیلی از خانومای چادری هم شکایت دارن از نگاه بد و متلک مردا از چادر دقیقا چه زیبایی مشخصه؟
والا من خودم با چادر و کاملا ساده بارها مورد مزاحمتشون قرار گرفتم .البته دیگه چندسالی هست چادر نمیپوشم چون واسه ادمای مریض فرقی نداشت و فقط زحمتش میموند واسه من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه طرز فکر وحشتناکی داری یکی مثل شما به مردا اجازه ی وقیح شدن میده پس اونایی ک بچه ها تجاوز ...
تتلو رو یادته حجاب سرش کرد 😂😂😂
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
من بیشترچادرسرمیکنم یبارمانتواندامی پوشیده بودم یه مرده بهم گفت جوووونم آب شدم رفتم زمین آخه این چه کاریه مانمیتونیم لباسیکه دلمون میخوادوبپوشیم من شلوارجین دوست دارم نمیتونم بپوشم بدنگاه میکنن آدم عذاب وجدان میگیره😢
خب بعضیا کثیفن خودشون ولی بعضی خانوما هم خیلی بد لباس میپوشن
اون تجاوز ب بچه ها رو من یه بیماری وحشتناک میدونم و تو هر جامعه ای هست..ولی این چشم چرونی طبیعیه با این وضع پوشش جامعه..بیایید قبول کنیم ک یه شبه نمیشه مردا بشن مث مردای اروپایی و براشون اینچیزا عادی باشه...همونطور ک یه شبه انقد ذهن ها بسته ب وجود نیومده..از بچگی اینجوری بزرگ شدن ک همه چی باید تو چادر قاچور باشه