بااینکه خودم زن هستم بعضی وقتاچشمم میره سمت زنا😂انقدبدلباس میپوشن حتی بدنشونم معلومه مشکل اززناست ن ...
بعضی ها خداییش دیگه بدقلبمه زده بیرون
خجالتم نمیکشن
شوهرشم دستشو گرفته😵😵😵
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
ببین کاری ب چیزی ندارم..ولی خب تو اصلا پوشش خانوما رو یه درصد عامل چشم چرونی نمیدونی،؟؟خودمونو با اروپا و اینا مقایسه نکن..این جامعه از اول ذهن بسته ایجاد شده و طبیعیه ک تا یکم حجاب باز ببینن چشم چرون شن..
تقصیر آقایون نیست این به خاطر جامعه ایران هست خارج دختره به مردایی که دارن رد میشن میگه بیا ب ...
اجبار در پوشش اجبار در خیلی مسائل انسان رو وقیح میکنه وقتی کسی رو مجبور به کاری کنی میزنه به سیم آخر دخترای خارجی آزادی دارن تیپاشون بسیار شیک و ساده اینجا چون آزادی نیست مجبورن کمبود ها رو نمایش بذارن اگه از اول آزادی بود هیچ وقت این فساد اخلاقی جامعه رو نمیگرفت
امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃