2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا آدم ی چیزایی میبینه نگاه کردن که سهله دومتر شاخ درمیاری دختره با ساپورت توری اومده بود توخیابون یه نیم تنه هم روش همه چیش هم معلوم🙊

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
بااینکه خودم زن هستم بعضی وقتاچشمم میره سمت زنا😂انقدبدلباس میپوشن حتی بدنشونم معلومه مشکل اززناست ن ...

بعضی ها خداییش دیگه بدقلبمه زده بیرون

خجالتم نمیکشن

شوهرشم دستشو گرفته😵😵😵

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یعنی مردامون اینقدر باید سست عنصر باشن 

طبیعتشون خو یعنی چیز زیبا ببینن نگاه نکنن !

حالانباید تابلو دید بزنن ولی کلا نمیشه نگاه نکنن اونی که که تو محل عام میپوشه حتما میخواد دیده بشه دیگه

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
بیا اومدن ،نیگا کن😂😂🤣

ببین کاری ب چیزی ندارم..ولی خب تو اصلا پوشش خانوما رو یه درصد عامل چشم چرونی نمیدونی،؟؟خودمونو با اروپا و اینا مقایسه نکن..این جامعه از اول ذهن بسته ایجاد شده و طبیعیه ک تا یکم حجاب باز ببینن چشم چرون شن..

التماس دعا🙏
😀عده زیادی از اقایون خانوم خودشون رو متعلق ب عموم میدونن دوستدارن همه حتی از رنگ لباس زیر همسرشون ...

میگم ک ،الان دیگ ناموس معنی نداره ،یروزی ناموس معنی داشت

شنیدم قبلا کسی تو خیابون مزاحم کسی میشد بقیه اون پسرو حالشو جا میاوردن اما الان اصا من رفتم بیرون مزاحم شدن بقیه مث پیاز نگا میکردن فقط

تقصیر آقایون نیست این به خاطر جامعه ایران هست  خارج دختره به مردایی که دارن رد میشن میگه بیا ب ...

اجبار در پوشش اجبار در خیلی مسائل انسان رو وقیح می‌کنه وقتی کسی رو مجبور به کاری کنی میزنه به سیم آخر دخترای خارجی آزادی دارن تیپاشون بسیار شیک و ساده اینجا چون آزادی نیست مجبورن کمبود ها رو نمایش بذارن اگه از اول آزادی بود هیچ وقت این فساد اخلاقی جامعه رو نمی‌گرفت 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
من لباسهام پوشیده. مو هم بیرون نمیزارم. ولی آنقدر نگاه میکنن. یک قلم آرایش هم ندارم. 

ترو خشک باهم میسوزن دیگ

چشمها الوده و عادت کردن 

طرف نمتونه در لحظه تجزیه تحلیل کنه ک بتو نگاه نکنخ ب کناریت نگته کنه

ب هردو نگاه میکنه😀